Haberler

Sosyal Medya, Emine Erdoğan'ı Konuşuyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabı, sosyal medyada günün konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabında, ABD First Lady'si Michelle Obama'ya ait bilgiler kullanıldığı ortaya çıkarken, kopyalanan bilgiler arasında Obama'nın ad ve soyadının kısaltması manasında kullanılan 'mo' ifadesi de aynen yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi "First Lady" Emine Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabındaki kişisel bilgiler bölümünün, ABD'nin "First Lady"si Michelle Obama'nın hesabından kopyalandığı ortaya çıktı.

Bu durum, Obama'nın ad ve soyadının kısaltması manasında kullanılan "mo" ifadesinin de, silinmeden kopyalanan yazıda aynen yer almasıyla gündeme taşındı.

Michelle Obama, Twitter profilinde İngilizce olarak "Bu hesap danışmanlar tarafından yönetiliyor. First Lady'nin kişisel olarak yazdıkları -mo şeklinde imzalıdır" yazıyor.

Emine Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabının 18 Eylül itibarıyla takipçi sayısı 3 bin 600. Hesaptan şu ana kadar sadece 1 paylaşım (21 Ağustos tarihli) yapılmış gözüküyor. Söz konusu hesaptan yalnızca 3 kullanıcı takip edilirken, bunlar; AK Parti, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarınca yönetilen hesap olarak görülüyor.

"@EmineErdogan_TR" adlı hesabın doğru olup olmadığı henüz doğrulanmış değil.

KÖŞK'TEN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın sosyal medyada herhangi bir hesabı olmadığını bildirdi.

Göktaş, yaptığı açıklamada, Emine Erdoğan hakkında basında yer alan bazı iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

"Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan'ın, Twitter da dahil olmak üzere, sosyal medyada herhangi bir hesabı bulunmamaktadır" diyen Göktaş, medya organlarının ve sosyal medya kullanıcılarının, tezvirat amaçlı sahte hesaplara itibar etmemeleri uyarısında bulundu.

Emine Erdoğan'ı kapak konusu yapan bir aylık dergide yayımlanan bir yazının da bazı yayın organlarınca yanlış algılanarak özel röportaj gibi sunulmasının hata olduğunu belirten Göktaş, "Sayın Emine Erdoğan'ın şu ana kadar herhangi bir yayın organına özel röportaj ya da beyanat vermesi gibi bir durum söz konusu olmamıştır" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Lütfullah Göktaş Emine Erdoğan Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (24)

metin:

nekadar çirkin bu kadın

35
14
yanıtYanıtla
mo:

obamanın karısı daha güzel :D

33
12
yanıtYanıtla
csr:

Geriz ekalılar neden m o yazsınlar aklınızda mı almıor ? birde Cumhurbaşkanın nefret ettiği twitteri hanımımı kullanacak aklınız bu kadar kuş beyinli diyecem ama bu chplilerde oda yok

13
29
yanıtYanıtla
kime ne bunlardan:

ikiside görünce insanın içi kararıyor

29
13
yanıtYanıtla
abii:

sahteymiş çapulcular bu da tutmadı değil mi)))

12
28
yanıtYanıtla
demokrat:

Birisi neredeyse hukuk profesörü, öbürün lisesi bile yok.

29
10
yanıtYanıtla
Hümanist Türk:

Emine Hatun-Git evinde Börek yap! Ne ugrasiyorsun, Gavurlarin Teknolojisiylen!

29
8
yanıtYanıtla
EMRE:

TIPE BAK YAAAA. . . ULEN BU ADAMIN NEDEN GECE YUZU GORMEDEN CALISTIGI BELLI ))))

23
12
yanıtYanıtla
demokrat:

Dünya hokkabaz lideri kendisini sultan olarak ilan ettikten sonra bunuda dikişişlerbakanı yapar.

23
11
yanıtYanıtla
demokrat:

First ladynin lisesi yok diye hiç fark etmez, pratik yönlerini canlandırır. Öbür first ladylere dikiş işi veya temizleme öğretir.

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title