Haberler

    Sırp Taraftarlar, Galatasaraylı Taraftarlara Saldırdı!

    Güncelleme:

    Galatasaray ve Crvena Zvezda'yı buluşturan Euroleague maçı öncesi iki takımın taraftarları arasında arbede çıktı.

    Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi Abdi İpekçi Spor Salonu önünde olaylar çıktı.
    Turkish Airlines Euroleague D Grubu'nda oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi Abdi İpekçi Spor Salonu önünde olaylar çıktı. NTV Spor muhabiri İsmail Şenol'un verdiği bilgilere göre Sırp takımının taraftarları Galatasaraylı taraftarlara saldırdı.

    "ELLERİNDE KEMER VE SOPALAR VARDI"

    İsmail Şenol'un Twitter hesabından verdiği bilgiler şöyle:

    - 200-250 kadar Kızılyıldız taraftarı maç öncesinde Galatasaraylılara saldırdı, salon önündeki araçlara zarar verdi. Polis araya girdi.

    - Polis Kızılyıldız taraftarını sahile değil, Topkapı tarafına doğru kovaladı. Şu anda salon önünde güvenlik sağlanmış durumda.

    - Biz de kovalamacanın arasında kaldık, Kızılyıldız taraftarının elinde kemer ve sopalar vardı. Şu anda sorun yok.

    - Kızılyıldız maç öncesi resmi olarak 70 bilet talep etmiş ve güvenlik sağlanmış. Maçın başlamasına saatler kala 200 ek bilet talep edilmiş.

    - Doğal olarak ek bilet talebi güvenlik gerekçesiyle reddedilmiş. O 200 taraftar salona biletsiz girmek istemiş. Reddedilince olay çıkarmışlar.

    - Neticede polis salona girmeden o taraftarı salondan uzaklaştırdı ve olaylar engellendi. Salonda şu anda 50 kadar Kızılyıldız seyircisi var.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Abdi İpekçi Spor Salonu Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (19)

    Azat21mobilWeb@haberler.com:

    Tirkleri nasıl övmüşler ama hemde kendi memleketinde ohahahahhahahaha

    6
    37
    yanıtYanıtla
    kimse saldırmış görmeli:

    sırplar osmanlı tokatını yiyip sakat dönmeli. . gs liler sakın acımayın

    30
    4
    yanıtYanıtla
    çArşı BeşiktaşmobilWeb@haberler.com:

    Bu cesaretli galatasaray taraftarı da her önune gelenden dayak yiyor. Sanaldan aslanlar piyasada sıfırlar : aslancıklar :D

    14
    18
    yanıtYanıtla
    beter ol 6smobilWeb@haberler.com:

    hem yenildiler hem dayak yediler haha

    9
    22
    yanıtYanıtla
    uslu dursaymış:

    Sen yabancı bir ülkeye gideceksin ve o ülke insanına saldıracaksın, o zaman sonucuna katlanırsın

    18
    0
    yanıtYanıtla
    BİO:

    Yorumlara bak hizaya gel. . . . . Adamlardan hem bir genç öldürülmüş hemde yorumlara bak. . . . . . Çok delikanlıysanız şimdi sırbistana da gidin orada da olay çıkarın. . . . . Bu gs. taraftarı cinayet işlemeye alıştı. . . . . . İlk vukuatı değil ki. . . . . . . . . . Bir maç için adam öldürmeye değer mi?. . . . . . . Spor hani dostluk kardeşlikti. . . . . . . . . . . .

    5
    13
    yanıtYanıtla
    .............:

    BU DÜNYADA 2 ADİ MİLLET VAR BİRİ İSRAİL BİRİ SIRPLAR YUNANLILAR İLE ERMENİLER BİLE BUNLARIN YANINDA SOLDA SIFIR KALIR

    14
    1
    yanıtYanıtla
    xyz:

    sırpları öldür, leedslileri öldür, türkiyenin yüzkaraları bu gs liler. . . .

    2
    13
    yanıtYanıtla
    pasali20:

    GEBERMİŞ 1 SIRP ŞEREFSİZİ:) AZ AMA OLSUN

    10
    2
    yanıtYanıtla
    cenkmobilWeb@haberler.com:

    İsraile amerikaya kafayı takanlar. Sırplarla hiç karşılaşmamışlar Bukadar pis millet yok yaa.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title