Haberler

Sokağa Gerilen Kabloya Çarpan Motosikletli Öldü

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde motosikletiyle aşırı hız yapan 20 yaşındaki Ömer Batuk, çocukların oynamak için sokağa gerdiği kabloya çarpınca yaklaşık 25 metre savrularak ağır yaralandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde motosikletiyle aşırı hız yapan 20 yaşındaki Ömer Batuk, çocukların oynamak için sokağa gerdiği kabloya çarpınca yaklaşık 25 metre savrularak ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Yenimahalle'deki Burak Sokakta meydana geldi. Çeşitli işlerde çalışan ve önünüzdeki günlerde vatani görevini yapmaya hazırlanan Ömer Batuk, motosikletiyle hızla ilerlerken çocukların oyun oynamak için direkten direğe bağlanan eski telefon kablosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak düşen ve ağır yaralanan Batuk, çevredekilerin yardımıyla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kabloya çarpma sırasında boğazı kesilen ve çenesi kırılan Batuk, yapılan ilk müdahale ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne, ardından Erzurum'a sevk edildi. Batuk, hastanade yapılan tüm müdahaleye rağmen dün saat 23.00'te kurtarılamadı.

Önünüzdeki Kasım ayında vatani görevini yapmak için 1994/4 tertip olarak askere gidecek olan Ömer Batuk'un cenazesi, Doğubayazıt'a getirildi ve toprağa verildi. Kazanın meydana geldiği sokakta inceleme yapan polis, kabloyu buldu ve tanıkların ifadesi doğrultusunda soruşturma başlattı. - Ağrı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Doğubeyazıt Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title