Haberler

Şoför ve Muavin Yolcuların Gözü Önünde Bıçaklandı

Güncelleme:

Adana'da yol verme kavgasında minibüs şoförü yolcuların gözü önünde otobüs şoförü ve muavini bıçakladı. O anlar güvenlik kamerasında...

Adana'da halk otobüsü muavini ile araç sürücüsü, yol verme konusunda tartıştıkları başka minibüs şoförü tarafından yolcularının gözü önünde bıçaklandı.

KÜFREDEREK AŞAĞI İNDİ

Olay, Merkez Yüreğir İlçesi'nin Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer Türkmen yönetimindeki halk otobüsünün önüne geçen bir başka yolcu minibüsü aniden durdu. İddiaya göre, minibüs sürücüsü Ramazan Uzun, yolcu kapısını açıp küfrederek aşağı indi.

ŞOFÖRÜ VE MUAVİNİ BIÇAKLADI

Ardından çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Otobüste bulunan çok sayıda kadın ve çocuk yolcunun önünde çıkan kavgada Ramazan Uzun, otobüs şoförü Ömer Türkmen ile muavin Fatih Serbest'i bıçakladı. Bu sırada yolcular da panik halinde kendilerini dışarı attı. Otobüsün güvenlik kamerası tarafından görüntülenen kavgada Ramazan Uzun, arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirilerek engellendi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Fatih Serbest ile Ömer Türkmen, tedavi için Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaçak Ramazan Uzun'un da yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Uzun Ömer Türkmen Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (138)

engerek Mobil-ANDROID:

adana normaldir bu olaylar

44
10
yanıtYanıtla
ankara:

İnşallah en ağır cezayı alırsın. Adanalı vatandaşlarda o hatta minibüse binmesinler, belediyenin toplu taşıma araçlarını kullanıp cezalandırsınlar.

48
0
yanıtYanıtla
adanalı:

Adana Emin olun, Türkiyenin en nadide kentlerinden biri ama Kara cahil klavye silahşörlerinin bilmediği; Adana doğudan yoğun göç alan bir il ve gördüğünüz dolmuşçuların ? ı abartısız doğu kökenlidir.

27
17
yanıtYanıtla
adanalı:

adanalı olarak memleketimin böyle olaylarla anılmasından utanıyorum en ağır cezayı versinler

37
0
yanıtYanıtla
ali baba:

adanada münibüs şöförleri ah biri bana bır hareket yapsada kavga etsek havasındalar. tabı tek başına kendıne güvenen cok nadir. yolda kavga etse anında 50 tane münibüsçü arkadası damlar bırbırlerıne güvenıyrlar. yolda ralli yaparlar, sopasız araba kullanmazlar, terbıyesız egıtımsız kültürsüz ne ararsan var bunlarda. hele gecen bır bayan şöförü rezıl ettı minübüsçü kadını yanındada yaşlı bir adam vardı. utanmasa girecek ıkısınede. kendılerı her haltı yer ama karsısındakılerın hata yapma lüksü asla olamaz.

35
0
yanıtYanıtla
1453Mobil-ANDROID:

kardeslerim adana da dogup buyuyen mardinli olarak sunu soyleyebilirmki adana da çok guneydogu gocmeni var. bende guneydogulu olarak adana da bu kadar olay olmasindan biktim ve bu imaj asla temizlenemez. Adana ya devletimizin ozel vali ve emniyet muduru atamasi gerekki belki biraz adam oluruz.

27
7
yanıtYanıtla
900 bin şehit:

en bozuk bir ilimiz adana devlet bu ili kaldırmalı. .

28
3
yanıtYanıtla
Çılgın adanalımobilWeb@haberler.com:

Ramazan yapmışsa haketmislerdiR o kadat kötû degil bir insani bu duruma getirecek bir sebepte var

1
30
yanıtYanıtla
utkumobilWeb@haberler.com:

Adam elinde bıçakla geziyor bu halktan nebeklersinki...bi de oy veriyor dimi bu dangalak...akp zihniyeti

18
13
yanıtYanıtla
emrah ömobilWeb@haberler.com:

Bunlar nasıl Allahın adamı onu anlamadim

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title