Haberler

Sivas İl Genel Meclisi Eski Üyesi Özen Toprağa Verildi

Sivas İl Genel Meclisi eski üyesi Erhan Özen (70) toprağa verildi.

Sivas İl Genel Meclisi eski üyesi Erhan Özen (70) toprağa verildi.

Sivas İl Genel Meclisi üyeliğine 2004 yılında AK Parti'den ve 2009 yılında Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) seçilen, emekli öğretmen Erhan Özen'in (70), İstanbul'da tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat etti.

İl Genel Meclisi'nde Suşehri ilçesini iki dönem temsil eden Özen'in cenazesi, Kemalpaşa Camisinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kemalpaşa Mahallesi mezarlığına defnedildi.

İl Genel Meclisi üyeliği için BBP'den yeniden aday olan ancak 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlere 5 gün kala kalp rahatsızlığı nedeniyle Sivas'ta hastaneye kaldırılan Erhan Özen'in, 31 Mart'ta taburcu edildikten sonra tedavi için gittiği İstanbul'da yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Cenazeye Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Sivas İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, Sivas Eski Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Suşehri Eski Belediye Başkanı Sedat Sel, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahir Arı ve yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi İstanbul Suşehri Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title