Haberler

Sırrı Süreyya Önder: HDP'nin Oy Oranı Yüzde 11.8 Civarında

Güncelleme:

Çözüm Süreci'nden sorumlu Başbakan Yardımcı Yalçın Akdoğan ile görüştükten sonra toplantının içeriğine dair açıklamalarda bulunan Sırrı Süreyya Önder gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sırrı Süreyya Önder, "Seçime parti olarak mı direceksiniz?" sorusuna, "Arkadaşlar, seçime parti olarak gireceğiz A'dan Z'ye tüm planlarımız buna göre hazırlandı. Güvendiğimiz anketlerden aldığımız oranlara göre de partimiz yüzde 11.8 oy alıyor." ifadelerini kullandı.

"BARAJLARI YIKACAĞIZ"

Önder, "Bizim oyumuzun oranı bu ama biz %60 da alsak barajlar demokratik değildir. Halkı karar alım süreçlerine ne kadar katarsanız o kadar demokratikleşirsiniz. Bizim istediğimiz bir bölge, bir halkla sınırlı değil. Biz barajları yıkacağız." diye konuştu.

"AYIP ETTİ"

Sırrı Süreyya Önder, "Kılıçdaroğlu, HDP'nin AK Parti ile ittifak kurduğu yönünde açıklamalarda bulundu? Sizin buna tepkiniz nedir?" yönündeki soruya "Ben kendisini dinlemedim ama böyle söylediyse ayıp etmiştir." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Yalçın Akdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (123)

alper:

Ben Sosyalist bir inasınım. Annem de babam da Türk. Oy''umu HDP''ye vereceğim. İnsan haklarına saygılı ve kadınları insan yerine koydukları için.

124
22
yanıtYanıtla
ne yazsam boş:

Urfa''lılar, Adana''da pamuk toplar, Ankara''da soğan toplar, Ordu''da fındık toplar, Bursa''da domates toplar. . . . . daha saymaya gerek var mı? çadırda yaşarlar. . Urfalı, diye biri utanmadan hala AKP diyor. . . Burnu yanmıyor. . kafa basmıyor. . .

139
1
yanıtYanıtla
kemal:

bence HDP hemen kapatılıp, tüm mensupları bölücülük yapmaktan gözaltına alınmalıdır.

62
29
yanıtYanıtla
Muzaffer:

HDP sempatizanları burada neyin sevincini yaşıyorsunuz. Çok tuhaf doğrusu. burada yaptığınız tüm yorumlar sadece provakatörlük yapmaktan başka bir şey değil. Sizler sadece kendinizi kandırırsınız. Bu ülkeyi bölmeye çalışan bir grup azınlıktan ibaretsiniz. Bu insanlar artık sizlerden bıktılar. Bu ülkenin ekmeğini yiyorsunuz ama bu ülkeye ihanet ediyorsunuz. İyilik edeceğinize kötülük ediyorsunuz. Bence sizler yaptığınız kötülüklerin hesabını ahirette nasıl vereceğiz diye düşünün. Gerçekten düşünün.

75
12
yanıtYanıtla
kenan:

medya bu bölücüleri neden haber yapıyor anlamış değilim. bunları kale almak bunları daha da şımartıyor. hükümetimiz, bu canileri gözaltına alması gerekirken, tam tersi cemaati gözaltına alıyor.

70
16
yanıtYanıtla
mehmet polat:

kesinlikle oyum HDP''yedir. ve kesinlikle baraj aşılacaktır. yeter artık kölelik. Kürtler uyanmalı. Assimilasyon ve ve faşizme karşı direnmelidir. Demokrasi ve özgürlük kürtlerden önce türklere lazımdır. Kürtler türkleride özgürleştirecektir.

49
32
yanıtYanıtla
hozan serhatmobilWeb@haberler.com:

HDP ni oyları çalınıyor normalde yuzde 35 bunlar çalmaya alıştı

35
41
yanıtYanıtla
sosyalist Mobil-ANDROID:

inşallah daha fazlasi olur.Türkiye yi ancak HDP kurtarır valla.her kesime hitap eden tek parti ne de olsa

20
56
yanıtYanıtla
adiyamanlimobilWeb@haberler.com:

bu maymuna inanmayin isi gucu tiyatro halk istemiyor kendine gore 11.8 vatandas oyle demiyor buyuk uckagitci

42
30
yanıtYanıtla
tose:

Aç tavuk rüyası misali. !!!!

12
53
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title