Haberler

Sırrı Süreyya Önder: HDP'nin Oy Oranı Yüzde 11.8 Civarında

Güncelleme:

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, "Seçimlere parti olarak gireceğiz. Tüm planlarımız hazır. Şu an oy oranımız da yüzde 11.8 civarında." dedi.

Çözüm Süreci'nden sorumlu Başbakan Yardımcı Yalçın Akdoğan ile görüştükten sonra toplantının içeriğine dair açıklamalarda bulunan Sırrı Süreyya Önder gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sırrı Süreyya Önder, "Seçime parti olarak mı direceksiniz?" sorusuna, "Arkadaşlar, seçime parti olarak gireceğiz A'dan Z'ye tüm planlarımız buna göre hazırlandı. Güvendiğimiz anketlerden aldığımız oranlara göre de partimiz yüzde 11.8 oy alıyor." ifadelerini kullandı.

"BARAJLARI YIKACAĞIZ"

Önder, "Bizim oyumuzun oranı bu ama biz %60 da alsak barajlar demokratik değildir. Halkı karar alım süreçlerine ne kadar katarsanız o kadar demokratikleşirsiniz. Bizim istediğimiz bir bölge, bir halkla sınırlı değil. Biz barajları yıkacağız." diye konuştu.

"AYIP ETTİ"

Sırrı Süreyya Önder, "Kılıçdaroğlu, HDP'nin AK Parti ile ittifak kurduğu yönünde açıklamalarda bulundu? Sizin buna tepkiniz nedir?" yönündeki soruya "Ben kendisini dinlemedim ama böyle söylediyse ayıp etmiştir." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Yalçın Akdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (123)

alper:

Ben Sosyalist bir inasınım. Annem de babam da Türk. Oy''umu HDP''ye vereceğim. İnsan haklarına saygılı ve kadınları insan yerine koydukları için.

124
22
yanıtYanıtla
ne yazsam boş:

Urfa''lılar, Adana''da pamuk toplar, Ankara''da soğan toplar, Ordu''da fındık toplar, Bursa''da domates toplar. . . . . daha saymaya gerek var mı? çadırda yaşarlar. . Urfalı, diye biri utanmadan hala AKP diyor. . . Burnu yanmıyor. . kafa basmıyor. . .

139
1
yanıtYanıtla
kemal:

bence HDP hemen kapatılıp, tüm mensupları bölücülük yapmaktan gözaltına alınmalıdır.

62
29
yanıtYanıtla
Muzaffer:

HDP sempatizanları burada neyin sevincini yaşıyorsunuz. Çok tuhaf doğrusu. burada yaptığınız tüm yorumlar sadece provakatörlük yapmaktan başka bir şey değil. Sizler sadece kendinizi kandırırsınız. Bu ülkeyi bölmeye çalışan bir grup azınlıktan ibaretsiniz. Bu insanlar artık sizlerden bıktılar. Bu ülkenin ekmeğini yiyorsunuz ama bu ülkeye ihanet ediyorsunuz. İyilik edeceğinize kötülük ediyorsunuz. Bence sizler yaptığınız kötülüklerin hesabını ahirette nasıl vereceğiz diye düşünün. Gerçekten düşünün.

75
12
yanıtYanıtla
kenan:

medya bu bölücüleri neden haber yapıyor anlamış değilim. bunları kale almak bunları daha da şımartıyor. hükümetimiz, bu canileri gözaltına alması gerekirken, tam tersi cemaati gözaltına alıyor.

70
16
yanıtYanıtla
mehmet polat:

kesinlikle oyum HDP''yedir. ve kesinlikle baraj aşılacaktır. yeter artık kölelik. Kürtler uyanmalı. Assimilasyon ve ve faşizme karşı direnmelidir. Demokrasi ve özgürlük kürtlerden önce türklere lazımdır. Kürtler türkleride özgürleştirecektir.

49
32
yanıtYanıtla
hozan serhatmobilWeb@haberler.com:

HDP ni oyları çalınıyor normalde yuzde 35 bunlar çalmaya alıştı

35
41
yanıtYanıtla
sosyalist Mobil-ANDROID:

inşallah daha fazlasi olur.Türkiye yi ancak HDP kurtarır valla.her kesime hitap eden tek parti ne de olsa

20
56
yanıtYanıtla
adiyamanlimobilWeb@haberler.com:

bu maymuna inanmayin isi gucu tiyatro halk istemiyor kendine gore 11.8 vatandas oyle demiyor buyuk uckagitci

42
30
yanıtYanıtla
tose:

Aç tavuk rüyası misali. !!!!

12
53
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title