Haberler

Sırplar, Ölen Taraftar İçin Büyükelçilikte Eylem Yaptı

Güncelleme:

Sırp taraftarlar, İstanbul'da hayatını kaybeden Ivkovic için Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliği önünde eylem düzenledi, grup ardından olaysız şekilde dağıldı.

Sırp taraftarlar, İstanbul'da öldürülen Kızılyıldız taraftarı Marko Ivkoviç için Belgrat'ta tören düzenlendi. Törenden sonra 1000'e yakın futbolsever, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliği önünde protestoda gösterisinde bulundu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı protesto eyleminde elçiliğe herhangi bir harakette bulunulmadı.

TEZAHÜRATLAR YAPTILAR

Sırbistan'da bugün oynanan Kragujevac-Kızılyıldız Sırbistan Ligi mücadelesinde, ev sahibi ekibin taraftarları Ivkoviç için tezahüratlar yaptı. Kızılyıldızlılar ise tribünde 'Marko İvkoviç, Çilek' yazılı bir pankart (Çilek, İvkoviç'in lakaplarından biri) açtı.

Galatasaray ile Kızılyıldız arasındaki maçtan önce öldürülen Marko İvkoviç isimli Sırp taraftar için akşam saat 18.00'de St. Mark Kilisesi'nde ayin düzenlendi.

ESKİ VE YENİ BAŞKAN DA GELDİ

Törene yaklaşık olarak bin 500 kişi katıldı. Ayrıca Kızılyıldız Kulübü Başkanı Nebojsa Covic, futbol direktörü Davor Ritovic ile eski başkan Vladan Lukic de St. Mark kilisesindeydi. Takımın en golcü oyuncusu Nenad Jestrovic de oradaydı. Daha sonra 1000 kadar taraftar, Belgrad'daki Türkiye Büyükelçiliği'ne doğru harekete geçti. Protesto sesleri yükselirken polis de güvenlik önlemlerini artırdı.

PROTESTOLAR SAKİN GEÇTİ

Oldukça üzgün oldukları gözlenen Kızılyıldız taraftarları sakindi. Herhangi bir şekilde Türkiye Büyükelçilik binasına fiili bir harekette bulunmadılar. Daha sonra kırmızı beyazlı ekibin taraftarları olaysız şekilde dağıldı.

CENAZE TÖRENİ PAZARTESİ 15.00'TE

Öte yandan İvkoviç'in cenazesinin Belgrad'a getirildiği, pazartesi günü saat 15.00'te yapılacak törenle toprağa verileceği öğrenildi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Marko İvkovic İstanbul Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

mmss:

kaşınmayın bosnaya benzemeyiz . ezeriz, akıllı olun!!!

57
17
yanıtYanıtla
anadolu:

bunlara kızamıyorum artık eylem yapıp insan gibi dağılmışlar. . . hdpli çapulcular gibi yakıpğ-yıkıp bankamatik soymamışlar , biji obama deyip kendi bayraklarını yakmamışlar. . çok masum geldiler bana.

44
26
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

gelin yiorsa burayaa.

42
17
yanıtYanıtla
rasim:

ordaki bosnaklar, kosovalilar, arnavutlar da bizden akilli olun bide biz gelirsek ulkenizi basiniza yikariz Allah Turk irkini korusun ve yuceltsin

43
14
yanıtYanıtla
TAŞ KUYU DELİ:

GAZSARAYLI HOLİGANLAR YÜZÜNDEN. . . MALESEF. . . LAFA GELDİ Mİ KÜLTÜR GALATASARAY LİSELİ EDEBİYATI VE İLK DEĞİL SON DA OLMAYACAK. . BU ZERZAVATIN EYLEMLERİ. . .

25
25
yanıtYanıtla
cem_ali:

bunlar avrupanın kominist kürtleridir. . . ne kadar alçak adam varsa bu aşırı solculardan çıkıyor. . bakın hdpli çapulculara bunların ikizi sanki. . serseri yığınları başka birşey değil.

32
10
yanıtYanıtla
Freedomm@m.m:

Olduruyorsunuz ondan sonrada masum rolu oynuyorsunuz .ne nefretmis icinizde kurtlere karsi her olayda kurtleri kotuluyorsunuz.ne katil bir irksiniz.

yanıt3
yanıt6
murat_131:

koninist kürtler ifadesine katılıyorum zira müslümanlar ne kadar şerefli ve onurlu ise dinsiz hdpliler de o kadar alçak ve hain. .

yanıt3
yanıt1
ha ha:

bizde ivana sertin kapısına dayanırız :)

22
7
yanıtYanıtla
memet moskovskimobilWeb@haberler.com:

500e kadar sirpin bilet limiti ile elakadar biletsiz Istanbula gelme niyyetleri ne Istediklerini aldilar.

23
5
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title