Haberler

Sırp Tacizcinin Darp Ettiği Tuğçe Albayrak, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Almanya'da Sırp gencin yumruklu saldırısı sonrasında beyin kanaması geçiren ve komaya giren 22 yaşındaki Tuğçe Albayrak, hayatını kaybetti.

18 Kasım'da Almanya'nın Offenbach kentinde Sırp gencin yumruklu saldırısı sonrasında beyin kanaması geçiren ve tedavisi devam eden Tuğçe Albayrak, bugün hayatını kaybetti.

ALMAN KIZLARI TACİZDEN KURTARMAK İSTEMİŞTİ

Bir restoranda tacize uğrayan iki Alman kıza yardım etmek isterken, tacizci Sırp gençlerinin saldırısına uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Tuğçe Albayrak, doktorların bütün uğraşlarına rağmen hayatını kaybetti. Hastaneye akın eden Tuğçe'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

SIRPLAR TÜRKİYE'DEKİ ÖLÜMDE AYAĞA KALKMIŞTI

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray ile oynanan ve bir Kızılyıldız taraftarının hayatını kaybettiği olaylardan sonra Sırplar büyük tepki göstermişti. Ülkenin çeşitli yerlerinde Galatasaray taraftar grubu ultrAslan bayrağı yakılmış, Belgrad Türkiye Büyükelçiliği önünde eylem düzenlenmiş ve statta "İlk Türk kanını kim akıtacak" pankartı açılmıştı.

BAKANLIK BAŞSAĞLIĞI DİLEMİŞTİ

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, yaşamını yitiren Sırp taraftar ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Turkish Airlines Euroleague'de oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesinde maalesef spor alanlarında ve çevresinde hiç görmek istemediğimiz bir takım olaylar yaşanmış, olayların sonucunda bir Sırp taraftar hayatını kaybetmiştir.

Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması çok yönlü olarak devam etmektedir.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı olarak hassasiyetle belirtmek isteriz ki dünyanın neresinde olursa olsun spor, ancak dostluk, barış ve fair play ruhu ile anlam kazanabilir. Büyük üzüntü duyduğumuz bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, hayatını kaybeden Sırp vatandaşının ailesine, yakınlarına, Kızılyıldız camiasına ve Sırp milletine başsağlığı diliyoruz."

SIRBİSTAN'DAN SES SEDA YOK!

Sırbistan'ın Almanya'da öldürülen Türk vatandaşıyla ilgili herhangi bir başsağlığı veya özür mesajı yayınlamaması ve ülkenin herhangi yerinde protesto düzenlenmemesi dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Offenbach Türkiye Almanya Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (138)

mustafa çevik:

Ey Turkiyem dünyada hiç dostun yok Allah devletimize güç ve kuvvet versin

30
6
yanıtYanıtla
Hook-carMobil-IOS:

Bizler ne arnavut ne kosovalıyız Sırplar ayağını denk alacak arkadaş

26
9
yanıtYanıtla
nıyazi:

Sırp milleti yiğit bir millettir bende sırp maciri kosovalı bir müslüman Sırpım. bireysel bir olaydır. ırkçılık yapmayın adam olun.

5
28
yanıtYanıtla
ŞIRNAK HDP Lİ GARİP:

BU ŞEREFSİZLERE NOLUYOR LAN. İÇERDE UFAK TEFEK BİRBİRİMİZLE İT DALAŞINA GİRERİZ AMA SÖZ KONUSU ÜLKEMİZ SINIRLARI İÇİNE SIÇRAYACAK BİR ATEŞ KIVILCIM OLDUĞUNDA TEK YÜĞREK OLUR DÜNYAYI YAKARIZ. ŞAKA DEĞİL KURU TEHDİT DEĞİL. SİYASET AYRI, VAKTİ SAATİ GELİNCE KENDİNE GELİP HADİ GARDAŞ UZAT ELİNİ BİRLİKBERABERLİK ZAMANIDIR ŞİMDİ DEMEK AYRI.

26
3
yanıtYanıtla
dersimli:

Almanyada Frankfurtta yasiyorum ve yemin söz veriyorum anlima yaziyorum Tugce nin kani yerde kalmayacak !!! ya o cocugu yada kardeslerinden birisini !! o cocougun babasi imam mis bunu ögrendim. INTIKAM INTIKAM

22
3
yanıtYanıtla
Cem:

başımızdaki hükümet adam degilki . Sırplara olunca Sırbistan ayağa kalkar hadi şimdi türkiye ne yapacak bakalım ancak kınarlar özür dilerler ! Kana kan ise eger buyursun gelsinler diyecek Ecevit lazım bize !

19
6
yanıtYanıtla
İŞTE İNSAN:

ALLAH RAHMET EYLESİN KOCA YÜKEKLİ KIZIMIZA SEN VARYA SEN GERÇEK BİR TÜRKSÜN İNSANSIN ALMANYA DÜNYA SANA BAKIP İBRET ALSIN !!!!

23
2
yanıtYanıtla
kana kanmobilWeb@haberler.com:

Gelmiş Geçmiş en adi bir kaç milletten biri Sırp denen pislik topluluk

18
6
yanıtYanıtla
AYHAN:

BU SIRPLAR IRKÇI DEĞİLİM AMA. DÜNYANIN EN PİS IRKI

19
4
yanıtYanıtla
aliimobilWeb@haberler.com:

Bir kadina gucleri yetiyor serefsizlerin

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title