Haberler

Şirikçi ve Kesici Ailesinin Mutlu Günü

Kahramanmaraş’ın en büyük gazeteleri arasında yer alan Kahraman Kent Gazetesi ve Yerel Gazetesi sahibi Ali Fahri Şirikçi’nin oğlu Mustafa Eshabil Şirikçi ile Neslihan Kesici dünya evine girdi.

Kahramanmaraş'ın en büyük gazeteleri arasında yer alan Kahraman Kent Gazetesi ve Yerel Gazetesi sahibi Ali Fahri Şirikçi'nin oğlu Mustafa Eshabil Şirikçi ile Neslihan Kesici dünya evine girdi.

İş, siyaset ve medya dünyasından yoğun katılımın olduğu düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Mehmet Fatih Karaaslan ve iş adamı Mahmut Arıkan yaptı.

Nikah defterinin imzalanmasıyla Rektör Karaaslan evlilik cüzdanını geline takdim ederek, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Ali Fahri-Makbule Şirikçi ile Özay-Abdullah Kesici aileleri ise, çocuklarının en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fatih Karaaslan Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title