Haberler

Sinem Kobal, Türkan Şoray Kanunlarını Yıktı

Güncelleme:

'Gönül İşleri' dizisinde Bedir karakteri ile öpüşen Sinem Kobal, "Türkan Şoray kanunlarını uyguluyor" söylentilerini de boşa çıkarttı.

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Gönül İşleri'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Sinem Kobal'ın öpüşme sahnesi damga vurdu.

ÖPÜŞMEME KARARI ALMIŞTI

Arda Turan ile birlikte olduğu dönemde aldığı öpüşmeme kararı ile gündeme gelen Sinem Kobal, dizinin dün akşamki bölümünde Bedir karakteri ile ateşli bir şekilde öpüşerek hayranlarını şaşırttı.

'SEVDA' KARAKTERİNE HAYAT VERİYOR

Dizide Sevda karakterine hayat veren Kobal, hayata tutunmaya çalışan 3 kız kardeşten en küçüğünü canlandırıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkan Şoray Sinem Kobal Star Belgesel Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

MALATYALI:

ARDANIN KULAKLATRI ÇINLASIN! YAHU BUNLARDA NASIL BİR NEFİS VAR ANLAMIYORUM? GALİBA BUNLARDA NEFİS FALAN YOK! KİMİN KİME NE ETTİĞİ BELLİ DEĞİL! UTANMAZ AHLAKSIZLAR SİZİN YAPTIĞINIZ SANATIN İÇİNE TÜKÜREYİM! SİZİN YAPTIĞINIZIN AYNISINI GENELEVLERDE DE YAPIYORLAR AMA ONLARINKİNİN ADI O. LUK OLUYOR! YA SİZİNKİ NE???

40
3
yanıtYanıtla
xyz Mobil-IOS:

Tuh size pislikler, toplumun ahlakını bozuyrsunuz

31
8
yanıtYanıtla
ww:

bu dizilerde öpüşme sahnesi olunca izleyici sayısı mı artıyor zannediyor bu yapımcılar. . bu neyin çabası. . .

17
1
yanıtYanıtla
MEMOmobilWeb@haberler.com:

Çocukların ahlakları da bozacak bunların yuzunde bu dizi şikeyet edelim

17
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

İnsanların öpüşmesinden bu kadar rahatsız olanlar ve buna tepki verenler aynı tepkinin onda birini insanların dövüşmesine, kadın cinayetlerine vermiyorlar ve veremiyorlar. İki yetişkin bireyin öpüşmesinde tahammül edemeyen zihniyetler ya çok yalnız(onda var bende niye yok fesatlığı) ya da kendi bedenleri ile barışık değiller psikolojik destek almaları gerekir. . Sakın Ahlak demeyin zira Ahlak''ı sadece kadın''a hükmetme aracı olarak gören onun dışında hiç bir konuda ahlaki kaygı taşımayanlardan alınacak ahlak dersi yoktur bana göre. Habere konu olan sahne''nin bu konuda eleştirilmesi saçma. Hiçbiriniz bölünerek çoğalma sonucu Dünya''ya gelmediniz. . . Öte yandan bu dizi sadece bu sahne ile gündeme gelecek dizi değil son derece kaliteli, incelikli ve naif bir dizi. . . Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile gayet izlenebilir. . . Hiç izlememiş olanlar önce izleyip sonra yorum yapsın lütfen. . .

6
10
yanıtYanıtla
SydruMobil-IOS:

Sanat için soyunursa Allahım sen akıl fikir ver

13
3
yanıtYanıtla
IRZCI:

OHHHHH BUGÜNLÜK MALZEMEYİDE ÇIKARDIM. OHHHŞŞŞŞ

9
6
yanıtYanıtla
billginmobilWeb@haberler.com:

Arda yi kiskandirmak icin neyapcani sasirdi

14
1
yanıtYanıtla
MIY MIY SEVERİM DİLLERİM YERİM YUTARIM:

UYUZ TİPLİ KADINLAR YATAK ODASINDA ÇOK ÇILGIN OLUYORLAR. O YÜZDEN EFENDİ GÖRÜNÜMLÜ KIZLARA BAYILIYORUM. :)

8
4
yanıtYanıtla
ali olgun:

bir oto dolusu arkadaşlık tan sonra önelli olmadığını anladı . . şimdi bir halk otodüsü arkadaş bulup keyfine bakar .

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title