Haberler

Sincan Belediyesi Fırınları Denetim Altında Tutuyor

Sincan Belediyesi, vatandaşların pide ve ekmeklerini gönül rahatlığıyla yiyebilmeleri için Ramazan ayında fırın denetimlerini artırdı.

Sincan Belediyesi, vatandaşların pide ve ekmeklerini gönül rahatlığıyla yiyebilmeleri için Ramazan ayında fırın denetimlerini artırdı. Ramazan Ayı'nın vazgeçilmezi Ramazan pideleri ne kadar sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretildiğini denetleyen Zabıta ekipleri Sincan'daki tüm fırınları kontrol etti.

Sincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı kapsamında fırınları yakın markaja aldı. Ramazan dolayısıyla yoğun bir üretime geçen fırınları denetleyen Sincan Belediyesi Zabıta Ekipleri, hijyen ve gramaj kurallarının yanı sıra fiyat ve personelin hijyen eğitimi alınıp almadığını da kontrol etti. Zabıta Müdürü Mehmet Güleç'in de bizzat bulunduğu denetimlerde pidelerin üretildiği ortamdan, gramajına, hijyen kurallarına, fiyatına kadar bir çok konu Sincan Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından titizlikle incelendi. Ramazan boyunca sıklıkla yapılacak olan denetimlerde büyük sıkıntılara rastlanmazken, bazı fırın sahiplerine de uyarılarda bulunuldu.

SAĞLIKLI PİDELER

Sincan Belediyesi Zabıta ekipleri yapılan denetimde Sincan'da bulunan tüm fırınları tek tek incelendi. Personelin tırnaklarından iş göleğine, pidenin gramajından teftiş karnelerine kadar her şeye bakıldı. 300 gram pidenin1.5 liraya 600 gram pidenin ise 3 liraya satılması zorunluluğunu da kontrol eden ekipler vatandaşı da bu konuda dikkatli olmaya çağırdı.

Yapılan denetimler sonucunda ise bazı fırınlarda ufak tefek eksiliklere rastlanırken, fırınların büyük çoğunluğunun kurallara tam anlamıyla uyduğu gözlendi. Ufak tefek eksiliklerin giderilmesi için fırın sahipleri uyarılıp para cezası kesilirken temiz ve sağlıklı pide üreten fırın sahiplerine de teşekkür edildi. Zabıta ekipleri tüketicilere Sincan'daki fırınlardan iç rahatlığıyla pidelerini alabilecekleri mesajını verirken aynı zamanda denetimlerin devam edeceğini de söyledi.

Denetimlere devam edeceklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; "Vatandaşlarımızın sağlıklı pide tüketebilmesi için yaptığımız fırın denetimlerini Ramazan Ayı içerisinde daha da sıklaştırdık. Temiz ve hijyenik kurallara uygun ortamda üretilen pideleri tüketmek her vatandaşın hakkıdır. Belediye olarak bunu sağlamak için gereken önlemleri alıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Güleç Sincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title