Haberler

Sinan Akçıl, 'Hadise' Paylaşımıyla Kafaları Karıştırdı

Güncelleme:

Ebru Şallı ile olan birlikteliği yeni biten Sinan Akçıl, önceki gün eski sevgilisi Hadise'nin şarkısını paylaşarak kafalarda soru işareti bıraktı.

Sinan Akçıl, sözü ve müziği kendisine ait Hadise'nin seslendirdiği şarkıyı paylaşarak kafaları karıştırdı.

'BİRAZ SABRET'İ PAYLAŞTI

Ebru Şallı ile bir buçuk yıllık ilişkisi sona eren Sinan Akçıl'den kafaları karıştıran bir hamle geldi. Sinan Akçıl, daha önce iki yıl aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Hadise'nin söylediği 'Biraz Sabret' şarkısını paylaştı.

"Görsem de görmesem de uçup da gelmesen de... Devam etmeye biraz gayret" şeklindeki sözleriyle Hadise'ye mesaj verip vermediği kafalarda soru işareti bıraktı. Akçıl, şarkının söz ve müziğini kendisi yazmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (17)

Yurdum insanı:

Hadise çok çirkiiinnn

16
8
yanıtYanıtla
burcu:

bu sinan akçıldaki dudak hiç bir erkekte yok. zaten hiç bir adamda böyle bir dudağa sahip olmak istemezdi :)

21
2
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

AYNI YEMEK İKİ KERE YENMEZ. MADEM ELEYDİ NİYE BIRAKTIN. HADİSEYİ BÖLSEN MAAŞALLAH İKİ TANE TAM PORSİYON KADIN ÇIKAR. MİLLET YİYOR GÖBEĞE HADİSE YİYİYOR KALÇAYA VERİYOR. :D

14
9
yanıtYanıtla
İzmirmobilWeb@haberler.com:

Penguen kılıklı sinan ne igrenç bi oglan ya

19
0
yanıtYanıtla
xxx:

bırakmam hadiseyi o sadece benım sınan avcunu yala olmadı baska sey yalatırım sana

8
8
yanıtYanıtla
HKESK:

Yahu bu adam doğru kızı bulana kadar bütün sanat camiasının üstünden geçecek. Biri şunu durdursun.

14
0
yanıtYanıtla
tuafanMobil-ANDROID:

okadina mustah guzel yuvasini bozdu gitti abidik gubidik birini buldu bunlarda normal birgun biriyle ubursugun baskasiyla igrenclikten baska birsey degil

13
1
yanıtYanıtla
SİVASLI:

Bu çingene de Türkiye''deki zengin kadınlara takmış biri için ötekini öteki için öbürünü kullanıyor

10
2
yanıtYanıtla
bruksel:

sanat dunyasinda 6 ayda bir arkadas degistirmek modadir gayet normal, amerikayla ayni duzeydeyiz tebrik ederim

10
2
yanıtYanıtla
DENİZ:

:))salak ya

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title