Haberler

Simeone ve Mourinho, Gökhan Töre'yi İstiyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski futbol genel direktörü Önder Özen, Morurinho ve Simeone'nin Gökhan Töre'yi istediğini söyledi.

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçının ardından eleştirilen isimlerden biri olan Gökhan Töre hakkında siyah-beyazlı kulübün eski futbol genel direktörü Önder Özen önemli açıklamalarda bulundu.

"MOURİNHO İZLETİYOR, SIMEONE İSTİYOR"

NTV Spor'da yayınlanan "90+" programında Metin Tekin ve Mehmet Demirkol'un eleştirileri üzerine açıklama yapan Önder Özen, Gökhan Töre'yi Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin istediğini açıklarken, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun ise milli futbolcuyu izlettirdiğini söyledi.

İşte Önder Özen'in o açıklamaları... Simeone'yi hepimiz beğeniyoruz değil mi? Kaliteli bir teknik adam ve giderek de top class olma yolunda ilerliyor. Gökhan Töre için 1,5 ay önce çok ciddi bir girizgah yaptı. Gökhan'ı Simeone istedi, oranın direktörü ya da başka birisi değil. Jose Mourinho oyuncuyu soruyor ve takip ettiriyor. Bursa'da bir maç oynadık, 3-0 yendiğimiz maçtı. Maçtan sonra Christoph Daum, Gökhan Töre için 'Sıradışı bir oyuncu' diyor. Slaven Bilic oyuncu için aynı şeyi kullanıyor. Bunun içine oyun kurgusu da dahil. Bu teknik adamlara güvenmeliyiz. Dört tane teknik adam bunları söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Jose Mourinho Diego Simeone Gökhan Töre Önder Özen Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

ERKAN:

BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK İYİ BİR PARAYA VERİLEBİLİR

11
1
yanıtYanıtla
şereftir beşiktaş:

herhalde töreyi isteyecekler yani sabriyi ya da Selçuk u isteyecek halleri yok ya

8
2
yanıtYanıtla
menajer numarası ):

sende mi işin içindesin lan menajer yalağı

2
0
yanıtYanıtla
hasan:

ya bigidin allah aşkına o kadar çok asparagas haber gördüm de bu kadarını görmedim

2
0
yanıtYanıtla
menajer numarası ):

hatta chealse hazardı verelim olmaz derlerse cech ona da olmaz derlerse costa ya kadar yolu var demiş. . . ne içiyosunuz siz :)

1
0
yanıtYanıtla
menajer numarası ):

ulan daha 1 ay önce döndü dolaştı kelepire çıkınca seve seve beşiktaşın kucağına beşiktaşın istediği fiyata gelmedi mi bu ve menajeri bir ayda bizim göremediğimiz anlamsız terse çalımları dışında ne yaptı da deler peşinde :)) Saçmalamayın bırakın artık şu terbiyesizlere prim vermeyin.

1
0
yanıtYanıtla
menajer numarası ):

bırakın ya daha 1 ay önce döndü dolaştı yine beşiktaşın istediği fiyata geldi, fener bile almadı bir ayda ne yaptı bizim farkedemediğimiz de değerlendi numaracı menajerler sizi alet olmayın böyle şeylere

1
0
yanıtYanıtla
menajer numarası ):

menajerle mi anklaştınız be hayal mahsülü bunlar fener bile almadı bunu devler napsın :)

1
0
yanıtYanıtla
menajer numarası ):

fener bile almadı bunu be daha bir ay oldu :)

1
0
yanıtYanıtla
menajer numarası ):

sen yayınlayana kdr göndereceğim koçum menajerle mi anlaştın lan yayınlamuıyosn ;)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title