Haberler

Silaha Sarılan Anne, 25 Militan Öldürdü

Güncelleme:

İran'ın İngilizce yayın yapan televizyonu Press TV'nin internet sayfasında yer alan habere göre, Afganistan'ın batısındaki Farah bölgesinde bir anne, oğlunun intikamını almak için 25 Taliban militanını öldürdü, 5'ini de yaraladı.

OĞLUNUN İNTİKAMINI ALMAK İÇİN PEŞLERİNE DÜŞTÜ

Reza Gül isimli kadının polis oğlu, gözleri önünde Taliban militanları tarafından öldürüldü. Oğlunun intikamını almak için silaha sarılan Reza Gül, kızı ve damadıyla birlikte Taliban militanlarının peşine düştü. Farah bölgesinde Taliban militanlarıyla çatışmaya giren anne Reza Gül, 25 militanı öldürdü ve 5'ni de yaraladı.

25 Taliban militanının öldürüldüğü çatışmanın 7 saat sürdüğü belirtildi. Taliban, çatışmayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

'O ANNE SEMBOL OLACAK'

Olayla ilgili konuşan Afganistan İçişleri Bakanı sözcüsü Sadık Siddiki, oğlunun intikamını almak için silaha sarılan annenin, Taliban'a karşı verilen mücadelenin sembolu haline geleceğini söyledi.

ABD askerlerinin Afganistan'dan çekilme tarihi yaklaşırken, Taliban Afganistan güvenlik güçlerine saldırılarını arttırdı. Afganistan'ın batısındaki Fatah bölgesi, Taliban'ın en etkili olduğu yerlerden biri olarak biliniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Afganistan İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (54)

adanalı01:

en güzeli bizdede pkk nın öldürdüğü şehit yakınlarınında böyle yapaması lazım aslında.

29
15
yanıtYanıtla
SERESORmobilWeb@haberler.com:

Artik dünya kadinlari kürt Kadin savascilarini örnek aliyor Ayrica c. Baskaninin dedigi Kadin erkek esit degildir teorisiniyerle bir etti bence bir Kadin 25 erkege

22
18
yanıtYanıtla
cuneytm@m.m:

Ne kurdu ulan afgan türkü o kadin

yanıt3
yanıt2
hikmet:

vatan namus mukaddesat uğruna nene hatunlar kara fatmalar çocuğunun battaniyesini mühümmata örten binlerce annelerimiz örnektir kandırılmış beyni yıkanmış dağda insanlık dışı yaşantıyla törerislerin hizmetini ihtiyacını gören kardeşlerimizin üzerinden karnını doyurma hemen ırkı işin içine sokma kişilik ve zihniyetini belli ediyon yazık

yanıt1
yanıt1
kulke sun:

yanlışınız var 25 askeri öldürmüş. 35 kişi canını zor kurtarmış işid bile bu kadını duyunca ıraktan çekilirim demiş. abd özel ekibi eğitmesi için CIA i göndermiş. başbakan o kadın zaten Türk demiş. israil bak analar ne doğuruyor demiş. japonya samuray kanı olabilir açıklaması yapmışTaliban özür dilemişokurlar da bunu bir güzel yemiş !

23
9
yanıtYanıtla
YURTTAŞ:

AKP ve PKK AYAĞINI DENK ATSIN, BÖYLE ANALAR BİZDE DE VARDIR. . .

10
21
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

vay be kadına bak helal olsun yeminlen bu kadını alıp baş tacı yapmak lazım kahrolsun İŞİDliler!!!

22
9
yanıtYanıtla
akahirdannamelerm@m.m:

kro9ooooooooooooo

yanıt0
yanıt1
kürt Mobil-ANDROID:

pkk ki cikaranda sizsiniz daga insanlari cikarnda sizsiniz siz kurtleri ayirip zulum etmeseydiniz . ne gerilla analari ne asker analari aglardi . ama siz turkiye yanliz turklerin kurtlerin hakki yok diyere bu savasi siz baslatiniz. donupte gecmise ten gelecege bakin ordan mesaj yorum yapmak kolay

19
11
yanıtYanıtla
yilmut:

PKK ile iş bitirilmezse sonunda bizde de olacağı aynısıdır. . . ANA değil yalnızca tüm Türk halkıdır. . .

10
18
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title