Haberler

Sibel Can: Sayemde Mutlu Kaya GATA'ye Sevk Edildi

Güncelleme:

Sibel Can, yaşam savaşını kazanan Mutlu Kaya'nın fizik tedavi için GATA'ya sevk edilmesiyle ilgili, "Devlet büyüklerimizin yardımı, gayreti ve şahsımın hassasiyetiyle oldu." dedi.

Ünlü şarkıcı Sibel Can, erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve günlerce komada kalan Mutlu Kaya'ya yeterince destek olmadığı haberlerine bir kez daha cevap verdi. Hastanede tedavi gören Mutlu Kaya'yı hiç arayıp sormamakla suçlanan Sibel Can, Instagram hesabından sayesinde Mutlu Kaya'nın GATA'ya sevk edildiğini yazdı.

İşte Sibel Can'ın o paylaşımı..

"Diyarbakır'daki tedavisinin ardından Devlet büyüklerimizin yardımı, gayreti ve şahsımın hassasiyetiyle fizik-tedavi ve rehabilitasyon için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi.

"HER GÜN DEFALARCA ARADIM"

Başına gelen talihsiz olaydan itibaren hergün defalarca arayıp bilgi aldığım Mutlu'nun iyileşmesinde hayata gözlerini açmasında büyük emeği olan değerli doktoru bütün çalışma arkadaşlarına özellikle teşekkür ediyorum.

"BIRAK SENİ KİM NASIL BİLİRSE BİLSİN"

Daha yolun başındasın güzel mutlu her şey senin cennet gözlerin gibi güzel olacak.

Yüreginin büyüklüğü kadar yardım et ve sus!
Sus...Susabilmek öyle bir erdemdir ki
Son sözü söyleyen sen olsan da.
Sadece sen bil ve kendine fısılda!
Bırak seni kim nasıl bilirse bilsin!
Yüreğince insan ol ve insan olabilmenin
Erdemini yüreğinde yaşa..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mutlu Kaya Instagram Sibel Can Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (76)

ist2014:

birbirinizi vurursunuz sonra gata dan aşağısını istemezsiniz, sonra da devlet bize bakmıyir. . hep talep hep talep, elini verirsin kolunu kaparlar, doğuyu verirsin İstanbul''u istiyiruz derler:(

13
20
yanıtYanıtla
SverigMobil-IOS:

Sayende bu hale geldi

23
5
yanıtYanıtla
Ata:

Yalsncının mumu yatsıya kadar

22
5
yanıtYanıtla
Evdal:

Insanlık adına yardımcı ve sebep olmak çok güzel ama sayemde demek senin gibi bir sanatçıya Yakışmadı

24
2
yanıtYanıtla
orhan:

la oğlum anası değil babası değil kızın başında bekleyecek değilya

18
3
yanıtYanıtla
svssnc:

ulan bizene durmadan bu karıyı haber yapıyonuz.

8
12
yanıtYanıtla
YEŞİL:

HERŞEY ALLAHTANDIR SİBEL CAN BAKMAK ZORUNDAMI ARKADAŞLAR

14
6
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Bu ne şimdi ? Herkes duysun benim sayemde GATA'ya gitti Hiç mi utanmıyorsunz ya el insaf yahu bu kadar paranız var hala reklam menfaat için bu talihsiz olayı bile kullanıyorsunuz . Annesi dedi işte arayıp sormamışsın sorsaydın kadın neden yalan söylesin ki? Toprak doyursun gözünüzü

15
3
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Sen kimsin la dansöz Bir devlet senin sözünü dinleyecekse batsın o devlet ya

8
10
yanıtYanıtla
deli dumrul:

evet doğru söylüyor Buuu çook üüünnllüü sanat yıldızımız. . . o yüzden adına açılan yardım hesabına BEŞ KURUŞ YATIRMADI. . 250 tl toplandı. Yazık ya bu kadaar mı ayağa düştünüz ya sanatçımısınız nesiniz insan bile diyomiyorum. bundan bile nemalanmaya çalışmak nasıl bir ruh hali gerektirir. nasıl bir hastalıklı zihniyet. . YAZIKLAR OLSUN. . . çocukları milyonluk arabalarda kendi milyonları kandırma derdinde. . . sözün bittiği nokta birde sanatçı diye haber yapıyorlar ya yazıklar olsun bir daha. . .

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title