Haberler

Sibel Can Dizi Setlerine Geri Dönüyor

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sibel Can uzun bir aranın ardından yepyeni dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Ünlü sanatçı Sibel Can, sekiz yıl aradan sonra setlere geri dönüyor. Can, yeni yılda yepyeni bir diziyle sevenleriyle buluşacak. En son 2007 yılında ATV'de yayınlanan 'Ah İstanbul' adlı dizi için Tarık Akan'la birlikte kamera karşısına geçen ünlü sanatçı, yeni yılda Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği bir dizide başrol oynayacak.

''TEKRAR EKRANLARDA OLACAĞIM''

Bir aile dramının işleneceği dizinin senaryo ve cast çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Can, setlere geri döneceği için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Ünlü sanatçı, "Uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda olacağım. Dizinin nasıl olacağını ben de merak ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tarık Akan Gold Film Sibel Can İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (6)

Anadolu:

yarabbim şükürler olsun. bunca derdimizin en önemlisi çözüldü: Sibel Can dizilere dönüyormuş. Bu derdimiz bitti. . . Geriye kaldı yoksulluk, açlık, işsizlik eğitim. . . . .

15
1
yanıtYanıtla
bastonlu hayriye teyze:

BUNDAN SONRAKi ÖMRÜMÜ, , BU SAPIK KADINLARLA, , MÜCADELE EDEREK GECIRECEGIM, ,

12
2
yanıtYanıtla
murat erdoganMobil-ANDROID:

paraya doymaz bunlar sibel can cimrinin biriymis zaten yemek soyler bahsis bile vermezmis mezara goturecekler

3
2
yanıtYanıtla
rocky:

gözleri çok güzel

0
3
yanıtYanıtla
ferid hklmobilWeb@haberler.com:

İyi yapmis

0
0
yanıtYanıtla
suleyman ardaMobil-ANDROID:

ne diyosunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title