Haberler

Sessizler Ligi"Nde Fikstür Çekildi

İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi'nde 2014 2015 sezonu fikstürü belirlendi.

İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi'nde 2014-2015 sezonu fikstürü, Ankara'da düzenlenen törenle çekildi.

Gençlik Parkı Necip Fazıl Sahnesi'nde gerçekleştirilen fikstür çekimine İşitme Engelliler Federasyonu Başkan Vekili Kerim Vural, İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Ali Metin ile ligde mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı.

Vural, kura çekimi öncesi yaptığı açıklamada, 20 Aralık'taki olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olduğunu hatırlattı.

Başkanlık görevini 2-3 haftadır vekaleten yürüttüğü belirten Vural, "Federasyon çok büyük mali kriz içinde. Bütün sorunlar benim üzerime kaldı. Kulüplerimizin birçoğuna borçlarını ödedik. Kalan ödemeler de ayın 10'undan sonra yapılacak. Ödemeler, harcırah ve ödüller şeklinde devam edecek" dedi.

Vural, kulüp temsilcilerinin personellere yönelik şikayetleri üzerine de "Eğer başkan olursam, personelin tamamını gözden geçiririm. Personellerimiz, işitme engellilerin talebine karşılık vermek zorunda. İşini yapmıyorsa yerine yenisini buluruz. Ayrıca destek masasına da işitme engelli personel daha makul olabilir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 4 grupta 35 takımın mücadele edeceği İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi'nin kura çekimine geçildi.

İlk hafta eşleşmeleri şöyle:

1. Grup

Kütahya- İstanbul Kartal

Zonguldak-Ankara

Bursa Yıldırım-İzmir

Ankara Ortadoğu-İstanbul Üsküdar

2. Grup

Aydın-Antalya

İzmir Karşıyaka-Muğla Ortaca

Isparta-Manisa

İstanbul Anadolu-İstanbul Aksaray

Denizli (Bay)

3. Grup

Kayseri-Kırıkkale

Ankara Sincan-Kırşehir

Mersin Yenişehir-Çorum

Aksaray-Sivas

Ankara Başkent (Bay)

4. Grup

Adıyaman-Bingöl

Afşin-Van

Erzurum-İskenderun

Şanlıurfa-Adanan

Gaziantep - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Parkı İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title