Haberler

Sergen Yalçın'ın Yerine Kaya Çilingiroğlu

Güncelleme:

Futbol Arenası progamından ayrılarak Sivasspor'un teknik direktörü olan Sergen Yalçın'ın yerine Kaya Çilingiroğlu getirildi.

Futbol Arenası progamında Erman Toroğlu'nun yeni partneri belli oldu.

SERGEN'İN YERİNE KAYA

TRT Spor ekranlarında yayınlanan "Futbol Arenası" programda yorumculuk yaptığı sırada Sivasspor'dan teklif alan ve programdan ayrılan Sergen Yalçın'ın yerine Kaya Çilingiroğlu getirildi.

DAHA ÖNCE BİRLİKTE ÇALIŞMIŞLARDI

Kaya Çilingiroğlu programın diğer yorumcusu olan Erman Toroğlu ile birlikte daha önce Telegol'de birlikte çalışmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kaya Çilingiroğlu Sergen Yalçın Erman Toroğlu Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi?
500

Yorumlar (26)

tasoMobil-ANDROID:

Hülya aracı olmuştur... artık bu program izlenmez

8
8
yanıtYanıtla
GAZİKENTLİ27:

YA KAYA ÇİLİNGİROĞLU KİM NE FUTBOL BİLGİSİ VAR ALLAHNIZI SEVERSENİZ ZATEN BU YÜZDEN TÜRK FUTBOLUNUN İÇERİSİNDE BULUNDUĞU DURUM ORTADA . . . .

6
6
yanıtYanıtla
Scarcity:

TRT ayda yılda adam gb olması gerekeni yaptı.

6
5
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Galatasarayliyim ama Spor yazarlarinin arasinda kivirmadan konusan ender kisilerden birisi

6
4
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

bu kayayı hiç sevmem, daha doğrusu turizm çalışanları hiç sevmez, kaldığı otellerdeki personele karşı ne konuşmas

7
0
yanıtYanıtla
bcvMobil-ANDROID:

yuh

3
4
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

super oldu.gokmen ozdanak.nerde

6
0
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

hayırlısı olsun

1
4
yanıtYanıtla
fenerli:

arkadaslar MIKROPLAR yene bir yere toparlaniyor CETE is basinda

3
2
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

super ikili

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title