Haberler

Serbest Kalan Dumanlı'nın Konuşmasını Bölen İmalı Slogan

Güncelleme:

6 gün gözaltında kaldıktan sonra serbest kalan Ekrem Dumanlı, Çağlayan'da toplanan kalabalığa konuşurken "Haram lokma yemedik" sloganları atıldı.

14 Aralık soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve az önce serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı önemli açıklamalarda bulundu.

"ARKALARINDA O CÜMLE KALMIŞ"

Çevresini saran kalabalık yüzüden zor anlar yaşan Dumanlı'nın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Konuşmasını takip eden basın mensuplarına seslenen Dumanlı "Ey Hürriyet'te, Milliyet'te, Vatan'da çalışanlar! Yandaşlar yoldaşlar her kimse. Yahu Türkiye nereye geldi? İki tane yazı yazıldı diye -ki yazılarda kanun dışı hiçbir şey yok- bir tane haber yapıldı diye, yazıyı yazmayan sadece genel yayın yönetmeni olan bir adam günlerce karakolda süründürülür mü? İki gündür -7'de duruyoruz. -7 yerin altına doğru 7 kat aşağıda nezarethaneymiş. Madem yaptın insan iki petek kalorifer koymaz mı? Duvarlara demişler ki haram lokma yemedik. Kendileri çekip gitmişler ama arkalarında o cümle kalmış" dedi.

DUMANLI'NIN KONUŞMASINI BÖLEN SLOGAN

Dumanlı'nın bu sözleri sonrası meydanda toplanan kalabalık "Haram lokma yemedik" sloganları atmaya başladı.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çağlayan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (155)

magnezyali:

Bu cemaatin tek derdi para, beni zaman gazetesine abone yapmak için ne çok uğraştılar ama olmadım. 17 aralıktan beri samanyolunuda izlemiyorum. . .

49
22
yanıtYanıtla
ahmett:

burdan cemaate atıp tutan aşşağılık nankör insanlar cemaat bu ülkede devletin sahip çıkamadığı gençlere çok büyük imkanlar ve fedakarlıklar sundu 3-5 kuruş vermişsiniz onunlada hepinizin çocukları okudu bu kadar şeytanlaşmayın ilerde pişmanlık duyacağınız hakaretlerde bulunmayın derim eğer cemaat olmasaydı türkiye çoktan suriyeden beter olmuştu allahtan bela istiyorsunuz verdiğiniz bursun kurbanın minnetinimi yapıyorsunuz o zaman niyetinizi sorgulayın allah için vermişseniz ve cemaatte bunu suistimal etmişse günahı onlara ama azıcık özünüze dönüp insafla bakın cemmat türkiyede çok başarılı işlerde yaptı.

30
26
yanıtYanıtla
bordo mavi:

haram lokmanın en büyüğünü sizler yediniz haşhaşiler. boğazınızda kalsın. tüyü bitmemiş yetimin bile hakkını yediniz. sınav sorularını çalıp binlerce insanı magdur ettiniz

33
22
yanıtYanıtla
Ahmet Mobil-ANDROID:

caldiginiz sorular helal değil mi haram zadeler

44
6
yanıtYanıtla
kayış kopmuşMobil-ANDROID:

ulan siz deglmydnz sinav sorularini calip milleti magdur ettiniz en buyuk hirsiz sizdiniz

30
20
yanıtYanıtla
leyla:

soruları calmadınızmı

34
13
yanıtYanıtla
TurkerMobil-IOS:

Evet haramilerin kini yemediniz onlar vermezde müslümanlarınkini yediniz kurban paralarını yani zehir zıkkım olsun

43
4
yanıtYanıtla
osmanlı:

haram lokma yemedik himmet yedik hiç fakir çocuğu okutmadık

20
27
yanıtYanıtla
hepiniz tayibin sayesinde adam oldunuz.:

irticai diye inim inim inletiyorlardı. şimdi ne atıp tutuyorsunuz. Tayip sayesinde adam olup yaşıyorsunuz.

26
20
yanıtYanıtla
HAKKI BULUT:

HARAM LOKMA YEMEDİM DİYENLERE BAKIN . GARIBAN ABLALRI KAPI KAPI DOLAŞTIRIP TOPADIĞINIZ PARALARI NE YAPTINIZ BİRDE UTANMADAN ŞOV YAPIYORSUN . BEN ESKİ MHP . Lİ OLARAK TAYIP BEY CIKTIĞINDAN BUYANA OYUM HELAL OLSUN . SİZİ GİDİ KERTEN KELELER. KERTENKELE DİZİSİNİDE İZLEYİN İBRETLİLİKLER .

29
17
yanıtYanıtla
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title