Haberler

Şenel Aldı Esra Ersoy'a Canlı Yayında Evlenme Teklif Etti

Güncelleme:

Her yaptıkları olay olan cicişlerden Esra Ersoy'a ilk filmleri "Şipşak Anadolu'nun" yönetmeni Şener Aldı Seda Sayan Show'da evlenme teklif etti.

Seda Sayan'ın sunduğu programa konuk olan cicişler yine olay oldu. Seda Sayan Show'un yönetmeni Şener Aldı ciciş kardeşlerden Esra Ersoy'a canlı yayında evlenme teklif etti.

SETTE TANIŞIP AŞK YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Seda Sayan program esnasında yönetmen Şener Aldı'yı yanına çağırdı ve çok önemli bir teklifte bulunacağını söyledi. Bunun üzerine Aldı, Ersoy'a "Benimle evlenir misin" dedi. Ciciş kardeşlerin ilk kez rol aldığı sinema filmi olan 'Şipşak Anadolu' setinde yönetmen Şener Aldı ile Esra Ersoy tanışıp 2 yıldır konuştuklarını ve aşk yaşamaya başladıklarını itiraf etti.

"BENDE ÇOK SEVİYORUM"

Evlenme teklifine çok şaşıran Esra Ersoy, "Şipşak Anadolu filmini çekerken bir aradaydık Şener'le, çok güzel vakit geçiriyoruz onunla tabi bende çok seviyorum onu." dedi.

EVLENME TEKLİFİNE CEVAP VERMEK İSTEMEDİ

Evlenme teklifine cevap bekleyen Şener Aldı "Evet" cevabını almak için çok mücadele etti. Teklife müdahale eden Ceyda Ersoy "Biraz düşünmeliyiz kız tarafı olarak" dedi.

Esra Ersoy sevgilisini kırmadı ve onu mutlu eden "Evet" cevabını verdi ama ailesine de danışmak istediğini söyledi.

"YA ALDATIRSA..."

Canlı yayında teklife çok şaşıran Esra, Aldı'nın moda fotoğrafçısı olduğu için bütün gün güzel kızlarla birlikte olduğunu ve onu çok kıskandığını söyleyerek, aldatılmaktan korktuğunu ve biraz düşünmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Seda Sayan Esra Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title