Haberler

Semra Özal Benim Kankam Oldu!

'EĞER SEN İSTERSEN NEDEN OLMASIN' YARIŞMASININ JÜRİ ÜYESİ GİZEM ÖZDİLLİ, DİĞER ÜYE SEMRA ÖZAL İLE KANKA OLMUŞ: O BENİM CANIMIN İÇİ!..

Kanaltürk'teki 'Eğer Sen İstersen Neden Olmasın' adlı programda, yarışmacılara güzellik bilgileri veren manken-şarkıcı Gizem Özdilli; topuklu ayakkabıyla yürümesinden cilt bakımına kadar bütün meslek sırlarını yarışmacılarla paylaşacak.

BİR MİSYONU VAR

* Jüri üyeleri arasında Semra Özal var. Önceden tanışıyor muydunuz?

Haşyır, dışarıdan tanıyordum.

* Seçmeler sırasında çok samimiydiniz, ben yıllardır arkadaşsınız zannettim...

Hayır, burada samimi olduk. Hatta ilk günden birbirimizi o kadar sevdik ki, sanki kankam gibi oldu. 'Canımın içi' diyorum artık ben ona... Annem kadar çok seviyorum. Ama sanki annemin değil de, benim yaşıtım gibi... Bana elindeki yelpazeyi hediye etti, çok sevindim.

* Bu programda başka bir jüri üyesinin (Eda Taşpınar) yerine sizin jüri olmanızı da Semra Özal istemiş, doğru mu bu?

Vallahi ben de bilmiyorum ama kendisine sorarım. Eğer öyle düşündüyse ne mutlu bana. Canımın içi o...

* Semra Hanım sıradışı bir jüri üyesi olacağa benziyor...

Bence sıradışı değil. Bir Semra Özal biyografisine baktığınız zaman Türk kadını için çok şey yapmış bir insan... Kendine güvenen, aktif, çalışan bir kadın. O da bir örnek, model kadın... Zamanında o kadar çok şey yapmış bir insan, belki söyleyebileceği bir-iki cümleyle bir insanın hayatında birçok şeyi değiştirebilir, insanlara yepyeni fikirler verebilir. Bence eski cumhurbaşkanı eşi olduğu için değil, yaptıklarıyla jüride. Binlerce nikah kıydırmış, doğum kontrol yöntemlerini Doğu'da tek tek evleri dolaşarak öğretmiş. Bir daha da Doğu'ya böyle bir ziyaret olmamış...

GİZEM ÖZDİLLİ İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERSEMRA ÖZAL İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title