Haberler

Semra Kaynana'yı Çıldırtan Tek Gecelik İlişki Savunması

Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Her Şey Dahil' programında bir zamanların fenomen ismi Semra Kaynana ile spiritüel yaşam danışmanı Tuğçe Işınsu arasında sert tartışmalar yaşandı.

"TÜRK KADINI TEK GECELİK İLİŞKİYİ ONAYLAMAZ"

Günümüz aşk ve evliliklerinin masaya yatırıldığı programda konu tek gecelik ilişkilere geldi. Tek gecelik ilişkilerin erkeklere ait olduğunu söyleyen Semra Hanım "Türk toplumunda bir kadın asla tek gecelik ilişki yaşayamaz" dedi. Tuğçe Işınsu, Semra Hanım'a "Ama o ilişkileri kadınlarla yaşıyorlar" cevabını verdi. Semra Hanım ise "Sizde yaşıyorlar bizde yaşamıyorlar. Türk kadını hiçbir zaman tek gecelik ilişkiyi onaylamaz, onaylatmaz adamı da parçalar" diyerek sert bir çıkış yaptı.

"TÜRKİYE GENELİNE YORUM YAPAMAYIZ"

Tuğçe Işınsu, Semra Hanım'a "Bir gecelik ilişki olarak başlayıp evliliğe giden bir çok ilişki var. Çok önyargılı konuşuyorsunuz. Çok dar bir kesimden yola çıkarak Türkiye geneline yorum yapamayız" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğçe Işınsu Semra Hanım Semra Yücel Türkiye Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil?
500

Yorumlar (36)

Mechul:

ışınsu düşüncelerine kim katılır kim katılmaz bilmem ama senle yaşanmaz

40
2
yanıtYanıtla
DadasmobilWeb@haberler.com:

Tuğçe hanim kac kisinin gecelerini susledi acaba...

31
5
yanıtYanıtla
tarcan ak:

Kızlar sakın aldanmayın, tuğçe hanım gibiler sakın inanmayın. Hiç bir erkek bir kaç istisna olabilir evlenmeden önce birlikte olduğu kızla evlenmek istemez evlense de ZAMANI GELİNCE BAŞINA KAKA KAKA dünyayı burnundan getirir.

34
1
yanıtYanıtla
STOP ÇAĞLA STOP:

YAZACAK ÇOK ŞEYİM VAR AMA YAZMIYORUM AKLI BAŞINDA NAMUSLU BİRİ ASLA TEK GECELİK İLİŞKİYİ SAVUNMAZ SAVUNANDA YAPTIĞI PİSLİĞİ ÖRTMEYE ÇALIŞTIĞINDANDIR İŞTE HERKES YAPIYOR NE VAR BUNDA GİBİSİNDEN BU TÜR PRPGRAMLARDA TÜRK İNSANINI BOZMAK İÇİN BÖYLE ŞEYLERİ NORMAL GÖSTERMEK İÇİN BAYANLARI TEŞFİK ETMEK İÇİNDİR BUNUDA BİLİN AKLINIZI BAŞINIZA ALIN KENDİNİZE GELİN

34
0
yanıtYanıtla
mmt:

buna kanallar yasak edilmişti. tekrar çıkarmayın milletin karşısına

31
0
yanıtYanıtla
DudumobilWeb@haberler.com:

hep derim insanin kendine bedenine tabi önce Allaha saygisi olacak rabbim yarattigi o masum bedeni bize kirletelim diye vermedi sahip cikalim koruyalim temiz bakalim diye kadında erkekte sahip cıkacak

29
1
yanıtYanıtla
Tanidikbiri:

Bu SEMRA denen zat uzayda yaşıyor sanırım. . Hala erkek aldatır diyen tiplerden. Oysaki ERKEK aldatır diyenlerin görmezden geldiği erkek aldatıyorsa bu eylemi bir kadınla yapıyor eğer erkek yuvarlak değilse. Demek ki aldatan erkek kadar bir yerler de de aldatan kadın var. . Hanım, tek gecelik ilişki erkek yaşar derken erkek duvara sürtmüyor herhalde, tek gecenin içinde bir kadın var. . . Ayrıca bizde yaşanmıyor derken siz sizin ev mi oluyor, neresi oluyor onuda açıkla. . . Toplumu kast ediyorsan sokağa çık bak millet sokak ortasında tepişiyor . . . .

28
2
yanıtYanıtla
sehit yakini:

bu kafada olan kadin ve erkekler türklügün yüz karasidir, .

26
3
yanıtYanıtla
abartmaya gerek yok:

kadın erkek eşittir. . . madem eşitlik varsa her konuda eşit olması lazım. . .

23
5
yanıtYanıtla
MERT HAKIKAT:

TUĞÇE IŞINSU TÜRKİYE AHLAKSIZLIKLAR ÜLKESİ DEĞİL. TEK GECELİK İLİŞKİ RANDEVU EVLERİNDE OLANDIR. EVLERİMİZDE OLURSA BU AHLAKSIZLIĞIN EN ÜST BOYUTU OLUR. CANI İSTEYEN TEK GECELİK ORGAZM İÇİN ZİNA EDİP AHİRETİNİ MAHVETSİN AMA GERÇEK ASLA YAPILMAMASI GEREKEN BİR DAVRANIŞ OLDUĞUNDAN YANADIR. KALDIKİ KADINLAR HAYVAN DEĞİL İNSANDIR VE TEK GECE SADECE ERKEKLERİ BAĞLAR ONLARI YUVALARINDAN KOPARIR.

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title