Haberler

Selde Hayatını Kaybeden 4 Kişi ile Kaybolan Kişinin Kimliği Belirlendi

Erzin'deki sel- Selde hayatını kaybeden 4 kişi ile kaybolan kişinin kimliği belirlendi- Erzin Kaymakamı Yaman: "4 kişinin cesedine ulaştık. Zübeyde Başaran isimli kadını ise arama çalışmalarımız sürüyor"HATAY (AA) - Erzin ilçesi Kaplıcalar mevkisindeki selde hayatını kaybeden 4 kişi ile kaybolan kişinin kimliği belirlendi.

Erzin'deki sel- Selde hayatını kaybeden 4 kişi ile kaybolan kişinin kimliği belirlendi- Erzin Kaymakamı Yaman: "4 kişinin cesedine ulaştık. Zübeyde Başaran isimli kadını ise arama çalışmalarımız sürüyor"HATAY (AA) - Erzin ilçesi Kaplıcalar mevkisindeki selde hayatını kaybeden 4 kişi ile kaybolan kişinin kimliği belirlendi.Erzin Kaymakamı Hasan Yaman, AA muhabirine, ilçede etkili olan selin ardından vatandaşların verdiği bilgi doğrultusunda 5 kişinin kaybolduğunu tespit ettiklerini söyledi.Arama kurtarma ekiplerinin, Osman Başaran, Serap Aydıngoli, Bayram Aydıngoli ve Zeki Duran'ın cesedine ulaştığını, Zübeyde Başaran'a ise ulaşılamadığını anlatan Yaman, Adana ve çevre illerden gelen ekiplerin çalışmayı sürdüğünü ifade etti.Yaman, "Şu an itibariyle 4 kişinin cesedine ulaştık. Zübeyde Başaran isimli kadını ise arama çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca çöken yollarda çalışma yapılıyor. Sahil güvenlik ekiplerimiz de denizde arama çalışması yürütüyor. Koşullar müsait olduğu sürece arama devam edecek" diye konuştu.Hatay Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü ve Kaymakam Yaman, çalışmaları yerinde takip ederken, Türk Kızılayı ekipleri de bölgede arama çalışması yapanlara ve vatandaşlara yiyecek ve su ulaştırıyor. -Olay yerinden görüntüler ve röportajlar-Erzin Kaymakamı Hasan Yaman

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Yaman Erzin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title