Haberler

Selçuk İnan'dan Prandelli'ye: Hocam Beni Yedek Bırak

Güncelleme:

Anderlecht maçında yuhalanan Selçuk İnan, maç sonunda gözyaşları içinde Prandelli'yle konuştu, "Ben bunu hak etmiyorum. Artık beni oynatma, yedek bırak." dedi.

Son dönemde formsuz olduğu gerekçesiyle G.Saraylı taraftarların tepkisiyle karşılaşan Selçuk İnan, önceki gece Anderlecht maçında da yuhalanınca yıkıldı.

"HOCAM BENİ YEDEK BIRAK"

Büyük üzüntü yaşayan Selçuk gözyaşlarını tutamazken teknik direktör Prandelli'ye "Hocam artık dayanacak gücüm kalmadı. Takımım için canla başla çalışıyorum, her yere koşuyor, elimden geleni yapıyorum ama daha ilk pas hatasında ıslıklanıyorum, yuhalanıyorum. Ben bunu hak etmiyorum. Artık beni oynatma, yedek bırak. Böylesi daha iyi" dedi.

"YANLIŞ YAPTIKLARINI ANLAYACAKLAR"

Bu sözler üzerine takım arkadaşları Selçuk'a sarılıp teselli edici sözler söyledi. Prandelli de "Üzme kendini, dik dur. Futbolda bunlar olur. Senin kaliteni biliyoruz. Hepimiz yanındayız. Seni ıslıklayanlar yanlış yaptıklarını anlayacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Selçuk İnan Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

efearcaa:

ya selçuk efendi sende, burak da trabzonspor da kalmalıydınız, gitmekle büyük hata yaptınız. . . ARTIK ÇOK GEÇ. . . .

3
13
yanıtYanıtla
vatandaş:

Galatasarayda oynuyorsan hakkını vereceksin, biz taraftarız galibiyet bekleriz, gol bekleriz. Madem ki bu yükü kaldıramıyorsunuz takımı kadroyu boşuna işgal etmeyin. Bir de zırlamayın oyun oynayın.

8
6
yanıtYanıtla
Kesele Sunu Abi:

Avrupada Boy Göstermesi, Motivasyon icin yetmez mi Selcuk Efendi?

10
2
yanıtYanıtla
ZFRSRBLK:

o giydiğin formanın hakkını ver önce selçuk efendi. . artık3 büyükler avrupanın orta takımlarını bile yenemiyorlar.

10
1
yanıtYanıtla
yunus:

Yattığı yerden yıllık 3 milyon euro alıp bu kadar güzel dramatik tiyatro çeviren kimse görmemiştim.

6
5
yanıtYanıtla
Firat Akalin:

ya hakini ver ya terk et ya sev ya terk et Tayip politikasi.

5
5
yanıtYanıtla
GENCER UA:

TARAFTAR YANLIŞ YAPMAZ TARAFTAR SADECE KLÜBÜ DÜŞÜNÜR. EĞER BİR OYUNCU 1, 5 SENEDİR KÖTÜ OYNUYORSA YUHALANIR. BU BÖYLEDİR. YUHALANMA ONU İSTEMEME ANLAMINA GELMEZ. KENDİNİ DÜZELTMESİ İÇİN UYARIDIR.

7
2
yanıtYanıtla
Ergun:

duygu sömürüsü yapmayın. selçuğa gelince. adam gibi top oyna o zaman selçuk. aldığın paranın hakkını ver. hatalı paslar, adam kaçırmalar vb. . . bende deli dana gibi sahada koşarım, bu kolay iş. adam ayağından topu alıyor yetişemiyorsun, ayağını topa uzatacağına elin kolun çalışıyor. bir de takım kaptanı yaptılar seni ???

7
1
yanıtYanıtla
BRUMA:

Doğru demiş ben bunu haketmiyorum diye. Yıllık 3 milyon avro alacak topçumusun sen. Oynadığın oyun ortada. Takıma hiç faydan yok. artis artis gezmekle olmaz. Geldiğin yere dön. Sezon başı keşke satsaydık. Fenere mi gider ts ye mi bilmem. Bizden uzak gitsinde.

6
2
yanıtYanıtla
ayhan:

buradaki yorumların bir çoğu Galatasaray taraftarına ait değil nasıl somada provakasyon yapanlar varsa buradada aynı selcukla buragı galatasaraydan soğutup kendi takımlarını uçurmak istiyorlar havanızı alırsınız Galatasaray taraftarı selcuk burak için her zamantam desek vermeye hazırdı

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title