Haberler

Şehitkamil'den Bedirhan Gökçe ile Şiirlerle Türküler Konseri

Şehitkamil Belediyesi tarafından Şehitkamil’i anma programı çerçevesinde düzenlenen Şiirlerle Türküler Konserinde ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe, Gaziantepli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Şehitkamil'i anma programı çerçevesinde düzenlenen Şiirlerle Türküler Konserinde ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe, Gaziantepli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konsere; Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program; Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından yoğun alkışlar eşliğinde sahneye çıkan usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe, günün önemine değinen doyumsuz şiir ve türkü ziyafeti sunarak, izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı. Zaman zaman izleyicilere fıkralar anlatarak espriler yapan Gökçe, zaman zaman ise duygulu anlar yaşattı. Tüm katılımcılara teşekkürlerini ileten Gökçe, birlik ve beraberlik mesajı da verdi. Gecenin sonunda Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ile Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe'ye çeşitli hediyeler sundu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOLU'NA TEŞEKKÜR

Bu tür etkinliklerin devamlı olmasını dileyen bir vatandaş, "Öncelikle Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Bedirhan Gökçe, bizlerin tanıdığı ve çok yakından takip ettiğimiz bir kişi. Kendisini dinleme fırsatı bulmamız bizim içim çok güzel oldu. Böyle bir etkinliğin olması bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bedirhan Gökçe Şehitkamil Şahinbey Aydın Yerel Haberler

title