Haberler

Şehitkamil Belediyesi'nden Sakçagözü'ne Sosyal Tesis

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sakçagözü beldesinde yaptırdıkları sosyal tesiste incelemelerde bulundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sakçagözü beldesinde yaptırdıkları sosyal tesiste incelemelerde bulundu.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, Sakçagözü Belediye Başkanı Hasan Dilek'i ziyaret ettikten sonra birlikte sosyal tesisi gezdi.

İncelemeler sırasında sosyal tesisin çevre düzenlemesinde yetersiz kalındığını belirten Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi olarak çevre düzenleme işini de yapma sözünü verdi.

Fadıloğlu, yalnızca kendi bölgelerine değil, diğer noktalara da hizmet götürmeye gayret ettiklerini belirtti.

Şehitkamil Belediyesi olarak imkanlar doğrultusunda kendi bölgelerinin dışındaki yerlere de hizmet götürdüklerini ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Biz diğer belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte imkanlarımız dahilinde yalnızca kendi bölgemize değil, diğer noktalara da hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Sakçagözü beldesi bize düştü. Biz o konuda sorumluluğu aldık. Başkanımız bu bölgede sosyal tesis ihtiyacı olduğunu söylediğinde meclisten alınan karar çerçevesinde buraya bu yatırımı yapma kararı aldık. Bizim önceki taahhüdümüz sadece buraya sosyal tesisin yapılmasıydı. Fakat yerinde inceleme yaptığımızda arazinin geniş olması münasebetiyle alt tarafında da bir park çalışması düşüncesi oluştu. Ona yönelik olarak biz de etrafındaki çevre düzenlemesine yardımcı olma hususunda belediyemiz adına söz vermiş oluyoruz. Sakçagözü'nde oturan vatandaşlarımız da bizim vatandaşımızdır. Buradaki standardın yükselmesi adına elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz."

Muhabir: Kemal Karagöz

Yayıncı: Mehmet Güldaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Dilek Şehitkamil Sakçagözü Yerel Haberler

title