Haberler

Şehit Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın Baba Evinde Yas Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin evinin önünden görüntüler

Eve bayrakların asılması

Taziyeye gelenlerden görüntüler Mardin'deki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan askerlerden Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın (29) Çorum'daki babaevinde yas var

Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlerden Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın (29) Çorum'daki babaevinde yas var.

Mardin'in Derik ilçesindeki bir eve güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, açılan ateş sonucu yaşamını yitiren Ayna'nın şehadet haberi, Çorum'un Osmancık ilçesindeki babaevine ulaştı.

Evli ve bir çocuk babası Ayna'nın şehit olduğu haberi, Yeni Mahallesi'nde oturan baba Muzaffer Ayna'ya Kaymakam Cemalettin Demircioğlu, Belediye Başkanı Hamza Karataş ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İrfan Kıymaz tarafından verildi.

Bu sırada fenalık geçiren bazı aile fertlerine 112 Acil Servis ekibince müdahale edildi. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin akrabaları, yakınları ve komşuları da acı haber üzerine eve geldi.

Şehidin 2007 yılında göreve başladığı, kısa bir süre sonra yeni görev yeri Bolu'ya geçeceği öğrenildi. Şehidin babası Muzaffer Ayna'nın Osmancık Belediyesinde memur olarak görev yaptığı, Muğla'da yaşayan eşi Nazlı Ayna'ya da yetkililer tarafından haber verildiği belirtildi.

Şehidin naaşının Mardin'de düzenlenecek törenin ardından askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na getirileceği, buradan da karayoluyla Çorum'a ulaştırılıp yarın öğle vakti defnedileceği öğrenildi.

Mardin'in Derik ilçesinde bir eve güvenlik güçlerince operasyon düzenlenmiş, evden açılan ateşe güvenlik güçlerince karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 2 asker şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mardin Derik Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title