Haberler

Sedat Peker: Tayyip Erdoğan'a "Allah Yürü Ya Kulum" Demiş

Güncelleme:

Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı, "Yü­ce Al­lah yü­rü ya ku­lum de­miş" sözleriyle değerlendirdi.

Cezaevinden kısa bir süre önce çıkan Sedat Peker, Vahdet gazetesine verdiği röportajın ikinci bölümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı değerlendirdi. Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "do­ğuş­tan şans­lı, Yü­ce Al­lah yü­rü ya ku­lum de­miş, rüz­gar ne­re­den eser­se es­sin tüm rüz­gar­lar onun yel­ke­ni­ne gi­di­yor" sözleriyle değerlendirdi.

İşte röportajın ilgili bölümü;

Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğa­n ile il­gi­li dü­şün­ce­le­ri­niz ne­ler?

Ba­zı in­san­lar var­dır top­lum için­de on­lar­la il­gi­li şun­la­rı du­ya­rız; 'do­ğuş­tan şans­lı', 'Yü­ce Al­lah yü­rü ya ku­lum de­miş', 'rüz­gar ne­re­den eser­se es­sin tüm rüz­gar­lar onun yel­ke­ni­ne gi­di­yor' gi­bi halk de­yiş­le­ri­nin ta­ma­mı Sa­yın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Er­do­ğa­n'­a uy­mak­ta­dır. Bü­tün her­kes gü­cü­nü kay­bet­ti­ği­ni dü­şü­nür­ken ulus­la­ra­ra­sı den­ge­ler­de­ki biz­le il­gi­si ol­ma­yan mu­ci­ze­vi de­ği­şik­lik­ler ken­di­si­nin tek­rar­dan önü­nü açıp güç­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta­dır. Rus­ya­'nın Kı­rı­m'­ı iş­gal et­me­si, pet­rol fi­yat­la­rı­nın düş­me­si ve bu ge­liş­me­le­rin ne­ti­ce­sin­de or­ta­ya çı­kan birçok şey... Sa­yın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zı se­ven­le­rin­ de sev­me­yen­le­rin­ de ka­bul et­ti­ği tek ger­çek ül­ke­mi­zin ilk Cum­hur­baş­ka­nı Ata­tür­k'­ten son­ra tarihte yer ala­cak ve unu­tul­ma­ya­cak bir li­der ol­du­ğu­dur.

Mev­cut AK Par­ti ik­ti­da­rı­na ba­kı­şı­nız na­sıl? Ba­şa­rı­lı bu­lu­yor mu­su­nuz?

Şah­sı­mın ba­şa­rı­lı bu­lup bul­ma­ma­sı­nın hiçbir öne­mi yok. Çün­kü ha­li ha­zır­da Türk Mil­le­ti­'nin ya­rı­sın­dan ço­ğu za­ten ba­şa­rı­lı bu­lu­yor. Her za­man ne de­riz en doğ­ru­su­nu mil­let bi­lir. AK Par­ti ik­ti­da­rı­nın yap­tı­ğı en bü­yük hiz­met mil­le­ti­mi­zin ve in­san­la­rı­mı­zın tek­rar­dan bü­yük ha­yal­ler kur­ma­sı­nı sağ­la­mış ol­ması­dır.

(Kaynak: Vahdet Gazetesi)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sedat Peker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500

Yorumlar (103)

SEZO:

EVET TÜRKİYE BU LİDERİ UNUTMAYACAK, TARİHE KARA KALEMLERLE YAZILACAK

45
28
yanıtYanıtla
123:

söyleyin o itlere (Tekrar) hapse girmek istemiyorlarsa! işlerini yapsınlar! peker bu kelimeyi biyerlerden duymuştur. sadece hatırlatayım dedim. Bahçeli gitsin MHP yürüsün. Yeni lider lazım mhp ye artık seninle olmuyor devlet bey. . . .

13
30
yanıtYanıtla
mustafa aksoy:

artık sedat pekerin işleri yolunda gider. suç işlesede içeri almazlar bu adamı. Devlet Bahçeli''nin milliyetçiliğine laf edenler laf etme nedenleri belli oldu. Bu ülkede milliyetçiliği ayaklar altına alırım diyen bir Cumhurbaşkanının arkasına takılan sedat peker''in milliyetçiliği bitmiştir artık.

29
13
yanıtYanıtla
poyraz:

mantıklı bir yorum yapmış reis. .

15
19
yanıtYanıtla
Adınız YazınçİÇEK ABBAS:

KYAMET ALAMETİ ZALİMLER ALİM ALİMLER MAZLUM OLACAK. . . . . . .

26
7
yanıtYanıtla
evren:

YALAKA KÖPEK

18
15
yanıtYanıtla
karakan:

ne kadar gereksizler yorum yapmış burada her seferinde görüyorumki hükümet düşmanları millet düşmanları toplanmış akılsızca yorum yapıyor tükireyim sizin o boş kafanıza hain kanı bozuklar sizi

21
11
yanıtYanıtla
VahitMobil-IOS:

Adama laf etmeyin doğru yolda

18
13
yanıtYanıtla
hakan:

Yaglara zam geldı

21
9
yanıtYanıtla
jerhat:

bijii jedat reis

15
13
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title