Haberler

Seda Sayan: Botoks Yaptırmayı Seviyorum

Güncelleme:

Yeni programı "Kaynana Gelin Seda'ya Gelin'le" ekranlara dönmeye hazırlanan Seda Sayan, "Kadın programını sevdiren ilk ve tek isim olarak, en iyiyi vermek durumundayım. Biz anlattık, biz öğrettik. Zirveyi kimseye kaptırmam." dedi. 4 yıl sonra ilk kez röportaj veren Seda Sayan Milliyet'e özel ve iş hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

KANAL D'YE DÖNÜŞ SÜRECİNİZ NASIL OLDU?

4 sene önce 9 yıl çalıştığım yuvama veda etmek zorunda kalmıştım. Çünkü tıkanmıştık. Tıpkı bugünlerde arkadaşlarımın kuşak programlarında tıkandıkları gibi... Şimdi bambaşka şekilde evime döndüm. Hemen hemen dört yıldır da röportaj vermiyordum. Bozulanlar olacaktır. Şimdi sen çok şanslısın!

NEDEN EKRANA DÖNMEK İSTEDİNİZ? NE ETKİLİ OLDU?

Seyirci beni bırakana kadar devam edeceğim. Bunu bir iş olarak görmüyorum. Kahkaha atmayı, göbek atmayı seviyorum. Tencere tıkırtısında bile oynuyorum. Enerjimi insanlara geçirmeyi seviyorum ben.

PROGRAMDA DOĞRU FORMATI YAKALADIĞINIZA İNANIYOR MUSUNUZ?

Ben yakaladığımıza inanıyorum. Gelinler kaynanalar, oğullarının içinde olduğu muazzam bir format. Sürekli parmak kaldırarak bir şey anlatandan, sürekli kaşı havada tavsiye verenden, sürekli "Onu yiyin, bunu yemeyin." diyenden seyirci sıkıldı. Artık değişiklik istiyor. Biz de bekledik, çok çalıştık. Dilek Dağcıoğlu'nun fikrini, format haline getirdik.

BU PROGRAMDA GELİN KAYNANA İLİŞKİSİNE DAİR NE GÖRECEĞİZ?

Her şeyi göreceksiniz. Gelin kaynana ezeli rekabeti bitmez. Hepimizin ailesinde oluyor. Mesela benim babaannem annemi dövermiş. Annem 13-14 yaşındaymış evlendiğinde. "Doğru iş yap." diye ellerine vururmuş. Yani bu sadece bir yarışma formatı değil, sosyal yaralara da parmak bastığımız zamanlar olacak.

SİZDEN NASIL KAYNANA OLUR?

Bilmiyorum. Önceden "Hiç karışmam." diyordum, işkembeden atıyordum. Oğulcan, kız arkadaşlarını tanıştırmaya başladıktan sonra kimi getirirse getirsin oğlumla ilgileniyorum, kızı yok sayıyorum. Ne kadar fena değil mi? İtiraf ediyorum, oğlumu kıskanıyorum. Galiba kıskanç bir kaynana olacağım.

SİNGLE ÇALIŞMALARINIZ NASIL GİDİYOR?

Taşkın Sabah'la çalışıyoruz. 2 eski şarkıya cover yaptık. Biri Ajda Pekkan, biri Ferdi Tayfur'un.

21 EKRANDASINIZ SEYİRCİNİN BEKLENTİSİNİ ÇÖZDÜNÜZ MÜ?

21 yıldır "Günaydın" diyorum, bıkmadılar. Türkiye'de 21 yıldır canlı yayın yapan tek insanım. Kendinden RTÜK bir kadınım. Artık nelere dikkat edeceğimi, konuğu nasıl toparlayacağımı biliyorum. RTÜK Başkanı'nın yaptığı bütün röportajları okuyorum. Ne kadar esneklilik payı verildiğini, nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatıyorlar zaten. Bana diyorlar ki, Türkiye'nin Oprah'ı Seda Sayan. Oprah gelsin burada program yapsın, bakalım Oprah olabiliyor mu? Türkiye'de televizyona bir şey yapmak önemli olan.

DEKOLTE TARTIŞMALARINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Ben de giymedim mi, giydim ama şimdi aykırı geliyor. Ne gerek var fazla dekolteye. Dekolteden vereceğiniz mesaja kadar her şey dozunda olmalı. İnsanların evlerine giriyoruz sonuçta.

ZOR BİR KADIN MISINIZ?

"Kıyafetim neden oturmadı, saçım neden olmadı." diye zorluk çıkarmam. Ama "Biz bu haberi nasıl atladık." derim. Zor beğenirim, mükemmeliyetçiyim , her şeyin en iyisini isterim. Bu kadar zamandır sevilmemin, güvenilir olmamın sebebi gerçek olmam. Dolayısıyla en iyiyi vermeliyiz. Gündüz kuşağını ilk yapan biziz. TGRT'den Kanal D ekranlarına... Mecidiyeköy'deki küçücük stüdyomuzda 40 izlenmeleri, 44 izlenmeleri gördük. Kadın programını sevdiren ilk ve tek isim olarak, en iyiyi vermek durumundayım. Biz en iyi olmalıyız! Biz ilkiz! Biz anlattık, biz öğrettik. Zirveyi kimseye kaptırmam!

MUTSUZLUKLARINIZI NASIL AŞIYORSUNUZ?

Öyle şeylerle karşılaşıyorsun ki, birinin üzüntüsü senin kafaya taktığın şeylerin ne kadar gereksiz olduğunu tokat gibi yüzüne vuruyor. Elbette benim de ota b..ka ağladığım zamanlar olmuştur. Ayy ne kadar gereksizmiş. İnsan 40'lı yaşları geride bıraktıktan sonra anlıyor. Keşke daha önce anlasa, belki bu kadar yıpranmaz. Diyecekler ki, tuzun kuru. Hiç de öyle değil! Ben de felaketler atlattım, büyük olaylar yaşadım. Ablam anneme böbreğini verdiği sırada, ben Show TV'de göbek atıyordum. Çünkü benimle moral bulan onca insan var... Ailem de çok iyi biliyor ki, onları bir arada tutmak için her zaman savaştım. Bakmakla yükümlü olduğum koca bir ailem var. Onların duaları beni buralara taşımış olabilir.

İLERİDE SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ?

Her dönem söylüyorlar ama ben böyle daha faydalı olduğuma inanıyorum. Bana ait zaman diliminde ihtiyacı olanın gelip, kendini anlatabileceği bir yerim var. Beni meclislerde ya da başkanlık koltuklarında arayacaklarına, kanala geliyorlar ve daha çabuk ulaşıyorlar.

ÖZEL HAYATINIZ NE DURUMDA?

Gelelim de, özel hayat yok. Artık oğlumun özel hayatı var. Oğlum gezmeye başladığından beri ortalarda yokum. Pazen pijamalarımı, patiklerimi giyip evde oturup dizi izlemeyi daha çok seviyorum.

YÜZÜNÜZ NASIL BU KADAR GÜZEL DURUYOR?

Botoks yaptırıyorum. Doktorum Cem Payaslı. Şimdi programım başlayacak diye yeni yaptı, çok da güzel oldu. Botoks yaptırmayı seviyorum.

DUDAKLARINIZ DA BİR ŞEY VAR MI?

Yok. Onlara bakarsan popomda da silikon var. Bu hoşuma gidiyor, demek ki hâlâ güzel görüyorlar beni.

OĞULCAN ŞÖHRETİ TAŞIMAKTA ZORLANDI MI?

Daha çok küçükken Oğulcan'la konuşmaya başladım. Babasından da Allah razı olsun. Çok iyi bir insan, çok iyi bir baba. Bir de Oğulcan anneanne terbiyeli.

BAŞKA ÇOCUK DÜŞÜNMEDİNİZ Mİ HİÇ?

Hiç düşünmedim. Oğlumun zaten bir kız kardeşi var, Sinan'ın Ayşe'yle olan evliliğinden. Çok içten bir çocuk. Yeğenlerim var, ben yeğenlerime de çok düşkünüm. Bütün aileme çok düşkünüm. Herkes bana, "Kümesiyle geziyor." diyor. Evet, koca bir kümesim var ve her yere onlarla gidiyorum. Amerika'yı da, İtalya'yı da sülalece geziyoruz

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Seda Sayan Milliyet Türkiye Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title