Haberler

Seda Sayan'dan CHP'li Vekile Çok Ağır Sözler

Güncelleme:

İkili arasındaki kavga bu sefer de Aylin Nazlıaka'yanın "Seda Sayan Show yayından kaldırılmış. Çok şükür!" tweetiyle alevlendi.

CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka, daha önce iki eşini öldüren bir adamı yayına alan Seda Sayan'ın programının yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler üzerine üzerine Twitter'dan "Ülke yangın yeri,yüreğim daralıyor. Böyle bir günde ufak da olsa güzel bir habere ihtiyaç vardı: Seda Sayan Show yayından kaldırılmış. Çok şükür!" yazarak mutluluğunu dile getirdi.

AĞIR SÖZLER SÖYLEDİ

Aylin Nazlıaka'nın bu sözlerine gören Sayan, ağır sözlerle cevap verdi:

"Ah Aylin botokslu Aylin... Elinde kına hazır bekleyen Aylin yine yanlış bilgi almışsın, bilinçsiz Aylin... Ah Aylin kaçak su senin beynini sulandırmış, dünyada sorun kalmamış gibi benim peşime düşmüşsün.Vah Aylin vah. Halkçı Aylin, ülke yangın yeri, " Benim yüreğime su serpildi, Seda'nın programı yayından kalktı " demişsin. Keyfin yerinde tabii önce piar değil mi..."


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Aylin Nazlıaka Seda Sayan Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (26)

adalet:

sayın nazlı aka eğer doğruysa önce sen git kaçak suyun cezasını öde, sanırım 7-8 bin liraydı, sana dokunmaz ama. . Ondan sonra insanları eleştir, insan kendine bakmaz sürekli etrafındakilerin ayıbını ve açığını ararsa Allah cc. insanı iki dünya da da rezi rüsvay eder, bu sadece dünyada ki kısmı. .

32
47
yanıtYanıtla
gündelikçi seyirci:

cehapenin işi ülke meselesi değilki herşeye muhalefet olmak kadırgalı aysel abla bilmiyormusun

19
44
yanıtYanıtla
andre:

burada yazanların çoğu katil sevici anlaşılan sosyolojik dertleri var, , o veya bu 2 cinayet işleyen adamı sorumsuzca kitle önüne çıkarmak akp ye oy atan embesillerin hoşuna giden bir davranış biçimi anlaşılan.

48
14
yanıtYanıtla
Susen Es:

Hadi be. . . defol git su ekranlardan.

44
8
yanıtYanıtla
mücahit:

aylin in işi bu seni meclise gönderene saygın olsun aka

18
26
yanıtYanıtla
METIN YELE:

Abi Seda Sayan ile ilgili olarak haber yapmayın artık, kadının istediği de bu iyi veya kötü haber olmak, onun devri bitti artık, emekli olsun köşesine çekilsin.

43
1
yanıtYanıtla
aynur helal olsun sana seda sayan ancak:

tebrik ederim seni sedahanım .

9
34
yanıtYanıtla
cem tuna:

Seda Sayan bence insan tadında bırakmasını bilmeli. . Onca sene Tv''leri işgal ettiniz, eğri oturup doğru konuşalım başarılıda oldunuz ancak kimse sonsuza kadar en tepede kalmaz. . . Zorlama bir çaba ile reyting alacağım eski şaşalı zamanlara döneceğim diye kimi konuk edeceğinizi, ne diyeceğinizi, ne yapacağınızı şaşırdınız. . Bence biraz öz eleştiri yapmanızın zamanı geldi. . .

38
2
yanıtYanıtla
Hakiki:

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ikisi de aynı al birini vur ötekine ne farkları var ki

16
17
yanıtYanıtla
ayşe:

AYLIN İLK DEFA GÜZEL BİR İŞ YAPTI

27
6
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title