Haberler

Seda Sayan'ın Yeni Programı Twitter Gündemine Oturdu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcının yeni programı henüz yayınlanmaya başlamadan sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yer almayı başardı.

Seda Sayan'ın yeni programı henüz başlamadan sosyal medyada #KaynanaGelin_SedayaGelin hashtagıyla dünya gündeminde TT oldu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Program, 30 Aralık Pazartesi gününden itibaren Kanal D ekranında olacak. Bant olarak çekilen bölümler için halen hummalı bir çalışma temposu devam ediyor.

MORAL OLDU

Kanal D'ye uzun bir aradan sonra iddialı bir biçimde dönmeyi düşünen Seda Sayan'ın programının başlamasına sayılı günler kala, sosyal medyada #KaynanaGelin_SedayaGelin hashtagıyla dünya gündeminde TT olması ise sanatçıya bir hayli moral olduğu konuşuluyor.

Program bu pazartesi saat 12:15 te Kanal D'de başlayacak.

Kaynak: Magazin

Seda Sayan Twitter Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

İŞSİZ MÜHENDİSdarkblue62@hotmail.com:

BU MEMLEKET BU SAÇMA SAPAN PROGRAMLARI GÖRMEK ZORUNDA MI EYY KANAL D İLKOKUL MEZUNU BU KARA CAHİLLERİN HEPSİNİ MİLYON DOLARLIK ETTİNİZ ALLAH KAHRETSİN KANAL D SİZİ

45
3
yanıtYanıtla
ndr_hh@live.de:

O degil de; ben tüm bekarlara kaynanasiz evlilikler diliyorum bir adet kaynana magduru olarak... Allah kimseye kaynana zulmü yasatmasin. Amin. :)))

38
7
yanıtYanıtla
(korkmaz ece@hotmail.com:

amiiiiiiiinnnn

yanıt0
yanıt0
)))ndr_hh@live.de:

Bu yoruma eksi oy verenler bizzat kaynanalar... :)))

yanıt0
yanıt0
)))ndr_hh@live.de:

Simdi bu programi da izleyenlerin olacak olmasi cok üzücü.. Kaliteye bak be...

36
3
yanıtYanıtla
Aynura.qasimova.93@mail.ru:

kanal kanal dolasmakdan bikmadinmi kadin?Yeter artik seni gormek istemiyoruz.Proqramlarinda sacmalikdan baska bisey diyil.

36
1
yanıtYanıtla
BİR DOSTeskifen__@homail.com:

AYYYYYYYYYYYYYY BIKTIK BU PORAMLARDAN HEPSİ BU ŞEYLER KAR URDA MİLARLARL ALACAK SEN URDA AĞZINI AÇACAK BAKACAKSIN BİR GÜN YÜZ YÜZE GELSENİZDE SİZİ TANIMAZ

24
2
yanıtYanıtla
...ndr_hh@live.de:

Programin kalitesine simdiden hayran kaldim!!! :))) Ayrica kesinlikle herzaman oldugu gibi kaynanalar kazanacaktir, türk erkegi kadar ana kizucugu mu var dünyada sanki... :)))

17
7
yanıtYanıtla
zehra doganpemberuzgar@hotmail.com:

Bu kara cahilleri halkin karsisina cikarip konusturan kanal d ve show tv yi kiniyorum.yaziklar olsun hicmi bu isin egitimini alan adam bulamadiniz.halkin sesini duyun bagiriyorum duyun eyy kanal d ve show tv yetkilileri SEDA SAYAN, GULBEN ERGEN, ALI SAN, CAGLA SIKEL HULYA AVSAR millet olarak bunlari gormekten biktik istemiyoruz televizyonu acmaz olduk yeter be yeter biktik!!!!!!!!!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title