Haberler

Seda Sayan'ın Sevgilisinin Attığı Tweet Başını Belaya Soktu

Güncelleme:

Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu, "Bu saatten sonra bütün sahipsiz sokak köpeklerinin ismini Gugu koydum" tweetini atan Seda Sayan'ın sevgilisine dava açtı.

Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu, "Bu saatten sonra bütün sahipsiz sokak köpeklerinin ismini Gugu koydum" şeklinde tweet atan Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik'e dava açtı.

SOYADIMIZA HAKARET EDİLDİ

İbrahim Gugu, eşi Niran Ünsal'ın Sayan'la kavga edip yayını terk etmesinin ardından Çelik'in attığı hakaret tweet'i nedeniyle 2 bin 200 kişilik Gugu aşireti "Soyadımıza hakaret edildi" diyerek mahkemeye koştuğunu açıkladı.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Erkan Çelik Niran Ünsal Seda Sayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (62)

korkusuz korkak:

sedanin kocasi olmayan bi ben kaldim

112
3
yanıtYanıtla
pakize:

memleket parçalanıyır sözüm ona bu hala oğlu dediği herkes le evlenen yarım asırlıktan fazla yaşı olan kadın reklam peşinde olmayan bilgisiyle chp ye hakaretler eden ırkçı diye tanımlayan zaten cahil bilgisiz ve zavallı olan bu kadın argovari konuşmayı , dürüstlük içtenlik olarak göstermeye çalışan bi cehalet anıt''ı

85
9
yanıtYanıtla
kara:

seda sana program yaptıran tv nın. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

85
2
yanıtYanıtla
DGM:

BU SEDAYA PİYASADAKİ YARAĞLAR ETKİLİ OLMUYOR . AFRİKAYA ÖZEL SİPARİŞ VERELİM

80
2
yanıtYanıtla
HAD:

BU YAZI KÜFÜR ARGO VE HAKARET BARINDIRIYOR LÜTFEN DAVA AÇILSIN VE KİŞİ MAHKEMEDE HESABINI VERSİN. HADDİNİZİ AŞIYORSUNUZ.

yanıt0
yanıt0
sewinç:

niran ünsal nereye seda sayan nereye. . . sonuc itibariyle seda sayan yıllarını meslgine adamış sanatcıdır. . yardım proglarımı insanlara yardımları sayesınde cogu insanın dertlerıne deva olmustur. . okullar yurtlar yaptırmıstır. . turkıyede sesi güzel nadir sanatcılardan degilmidir. . . ekrana güzelligi ve sıcak konusmaları. . yapmacık olmaması kendını sevdırdı. . . bence arkadaslar seda sayanın üstüne cok gidiliyo. . sonuc ıitbariyle bir sanatçımız. .

8
62
yanıtYanıtla
haklısın:

niran ünsal gibi bir ruh hastasıyla mukayese edilemez doğru. . .

yanıt0
yanıt0
ebru:

al birini vur ötkini

yanıt0
yanıt0
ADANA1:

SEDANIN DEVRI GECTİ BİRİ BU KADINA DUR DESIN ARTIK

65
0
yanıtYanıtla
ozan.tas:

sedayı severdim taaki evli bir adamı ailesinden çocugundan uzaklaştırıp kendi nevsine yenik düşene kadar olmadı seda sana yakışmadı ayrıca bu adamda sana yakışmadı bugun karısını senın için terkeden yarın seni başkası için terkeder

60
1
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title