Haberler

Seda Sayan'a Sert Yanıt: 6 Koca Eskitti Akıllanmadı

Güncelleme:

Niran Ünsal, canlı yayında tartıştığı Seda Sayan'ın "Dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi?" sözlerine "6 koca eskitti akıllanmadı" sözleriyle yanıt verdi.

Son dönemde erotik kliplere açtığı savaşla gündeme gelen Niran Ünsal, geçtiğimiz gün Seda Sayan'la canlı yayında tartıştı. Kadırgalı'nın "Dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi?" sözleriyle çılgına dönen Ünsal, Seda Sayan için, "Evet 4 çocuktan sonra aklım başıma geldi ama maalesef kendisi 6 evlilik yaptı ama hâlâ akıllanmadı." dedi.

'RTÜK, CEZA KESECEK!'

Sayan'ın sunduğu TV programının daha önce de RTÜK ile sıkıntılar yaşadığını dile getiren Niran Ünsal, "Bir program, birkaç ayda ikinci kez talihsiz olay yaşıyorsa bunu düşünmek gerekir. Benim ordan kalktıktan sonra Seda Sayan'ın arkamdan konuşması RTÜK'ün yayın maddelerine göre 'kanunsuz bir durum' olarak geçiyor. O yüzden avukatım bu konuyla ilgileniyor; programa ceza kesilecek." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Niran Ünsal Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

SALIM SIRTLI:

SEDA HANIM ERKEK KOLEKSİYONU YAPIYOR, ERKEKLERDE BU KOLEKSİYONDA YER ALMAK İÇİN CAN ATIYOR.

18
2
yanıtYanıtla
İŞTE:

PRİM ERMEYİN BUNLARA. YARIN BİR GÜN ÜLKEDE BİR SAVAŞ OLSA ÜLKEYİ İLK TERK EDİP GİDECEK OLANLAR BUNLARDIR. EEE NASIL OLSA BİZİM GİBİ SALAKLAR BUNLARA BAKIP KASALARINI BİZİM SAYEMİZDE DOLDURUYORLAR BUNLAR.

14
0
yanıtYanıtla
İsmim yok:

Neler oluyor ülkede heryer karışıyor siz neyin derdindesiniz

12
1
yanıtYanıtla
Ayse:

Bencede bu program kalksin, seda yi istemiyoruz artik

13
0
yanıtYanıtla
BOŞVER ADIMI:

çok iğrençsiniz

11
1
yanıtYanıtla
nevin:

Seda , niran szin durumunuz şudur, tencere dibin kara seninki benden kara

12
0
yanıtYanıtla
ayşe:

artık bu artisler nasıl gündemde kalacaklarını şaşırmışlar ne yaptıklarını bilmez hale geldiler çoooooook çirkinleşiyorlar

11
0
yanıtYanıtla
ece:

herkes ne yaparsa yapsın sizene

7
4
yanıtYanıtla
LALE:

VATAN ELDEN GİDİYO KARILAR KOCA DERDİNDE PARAN VARSA HAYATDA VAR

9
1
yanıtYanıtla
Müge uysal:

bu kadını kim ünlü yaptı gereksiz şey.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title