Haberler

Seda Bakan Dünya Evine Girdi

Güncelleme:

Genç çift çok sayıda davetlinin katıldığı düğünle hayatlarını birleştirdi. Behzat Ç. dizisi ile üne kavuşan oyuncu Seda Bakan, müzisyen Ali Erel ile Ankara'da bir otelde düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Hayatlarını birleştiren geç çiftin düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Nikah öncesi Erel çifti, otel bahçesinde davetliler için kokteyl düzenledi. Kokteylin ardından Seda Bakan ve Ali Erel çiftinin nikahını Çankaya Büyükşehir Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Taşdelen, evlilik cüzdanını Seda Bakan'a teslim etti.

BALAYI İÇİN LONDRA'YA GİDECEKELR

Nikah sonrası yeni evli çift konukların alkışları arasında salona girdi. Dans eden Bakan ve Erel çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Düğüne Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Ahmet Kural, İnanç Konukcu, Murat Cemcir'in yanısıra gelin ve damatın yakın arkadaşları ile çok sayıda ünlü isim katıldı. Genç çift masaları dolaşarak misafirlerle tek tek ilgilendi. Çiftin balayı için Londra'ya gideceği belirtildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Alper Taşdelen Seda Bakan Londra Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Aksakal:

Evinize sahip çıkın, bari sizin evliliğiniz ayakta kalsın, magazin evliliği olmasın. .

8
3
yanıtYanıtla
eb:

hayallerım yıkıldı. hayranı oldugum kadını kaybettım. mutluluklar

4
1
yanıtYanıtla
hayret!!:

o kadar erkek varken bu guzel kizin bu kadar meymenetsizle evlenmesi hayret verici

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title