Haberler

Sarıgül Milletvekili Olmak İstiyor, Olmazsa Gözü Şişli'de

Güncelleme:

CHP'den milletvekili olmak isteyen Mustafa Sarıgül, seçildiği taktirde genel başkanlık koltuğuna oturma hesabı yapıyor. Bunlar olmaz ise Şişli'ye yüklenecek.

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak Kadir Topbaş karşısında yenilgiye uğrayan Mustafa Sarıgül'ün planları belli oldu.

İsminin açıklamasını istemeyen CHP'li bir yetkili; CHP'den milletvekili olmak isteyen Sarıgül, aday gösterilmemesi halinde Şişli'ye yükleneceğini ve gözünün genel başkanlıkta olduğunu söyledi.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir CHP'li yetkilinin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"SARIGÜL'ÜN İKİ HEDEFİ VAR"

"Sarıgül'ün iki hedefi var. Biri CHP'den milletvekili olmak, ikincisi de seçimlerden sonra yapılacak CHP kurultayında genel başkan olmak. Bu sırada görevinden istifa eden oğlu Emir Sarıgül ile birlikte hareket eden 29 meclis üyesinin yapacakları Şişli'nin geleceğini tayin edecek."

GÖZÜ ZİRVEDE

"Sarıgül ilk olarak Milletvekili olmak isteyecek. Daha sonra da CHP Genel Başkanı olmak isteyecek. Sarıgül partideki geleceğini Şişli'den dizayn edecek. İşler olumsuz giderse meclis üyeleri istifa ederek TDH'ye geçecekler." (Kaynak: Akşam)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül Kadir Topbaş İstanbul Şişli Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

SAYFAYI,,PARSELLEMiSSiNiZ,..!!:

CHP, din düsmani bir partidir, . 1950, de haktan ve halktan yedigi osmanli tokadindan sonra, CHP , ebediyyen tarihin karanlik cöplügüne gömülmüstür, . ayaga kakmasi imkansizdir, .

27
20
yanıtYanıtla
Vay beMobil-IOS:

Chp ataturk zamaninda neydi ise simdi de o ( din dusmani )

21
16
yanıtYanıtla
ZONGULDAKLI mobilWeb@haberler.com:

EFENDILER LÜTFEN DINIMIZI SIYASETE ALET ETMIYELIM HICBIR PARTININ DINI YOKTUR DIN INSANOGLU ICIN VARDIR .DINI POLITAKAYA ALET EDERSEK HIC KIMSE ICINDEN CIKAMAZ .

32
4
yanıtYanıtla
yelda:

CHP Ataturkun bıraktıgı partı degıl artık çokkkk kırlendı çooook

32
3
yanıtYanıtla
Bir Bilen:

CHP BİR GECEDE OSMANLICAYI KALDIRDI LATİN HAFLERİ GETİRİP KOYDU ONDAN SONRA BU MİLLET NASIL CAHİL İNSAN KALMIŞLAR DİYE PROPOĞANDA YAPTI , FOTOĞRAFTAKİ İKİLİ 2015 SEÇİMLERİNDE İLALEBET TARİHE GÖMÜLECEKTIR. .

17
7
yanıtYanıtla
Nihat GültekinMobil-IOS:

Chp türkiyenin partisi degil, türkiyeye cok fransiz... Yani ancak hırıstiyan bii ülkede iktidar olur.,,

15
8
yanıtYanıtla
ahmet:

demiştik baştan bunun gözü göz deyil

16
7
yanıtYanıtla
LeventmobilWeb@haberler.com:

Yolsuzluk yapan hain lerin yüzünden milyonlarca yeşil sermaye madurları kanağlıyor ,dinimizi kullanarak edepsizce dolandırıp gasp ettiler ve 12 sene yetim hakkı yediler 1000 lerce sahtekarlık belgeleri ve kakim kararlarına ramen ,AKP dost ları olan bu zalimleri 12senedir aklamaya çalışıyor,bu nasil Müslümanlık anlayışı ,bu nasıl hukuk anlayışı,bu dolandırıcı holdingler lük yaşantısına devam ederken 4 milyon maduları mazlum lar kan ağlamaktadır ,sayın dürüst TC,halkımıza dürüst siyasetçi büyüklerimize duyurulur ,dürüstlük ve adalet herkese lazım ,AKP gereksiz her gün gündem değiştireceğine 12 senedir aklamak istediği bu türklüğü aşşalayan yolsuzluk olaylarını çözmesi şardır bu hukukun üstünlüğü herkesi ilgilendiren bir konudur,saygılar.

6
12
yanıtYanıtla
mehmet öztürk:

keşke sarıgül gelse partinin başına ben bi chp liyim ama sarıgül gelse partinin oyu direkmen 30 ların üstünde olur herkesimden oy alır eminim

2
16
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Ulan sarigul deyil ataturk inonuyle el el gelse bu milletten size bundan fazla oy cikmaz size oy verenler kor ve sagir oluklari

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title