Haberler

Sanko Tekstil Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Adıyaman Sanko Tekstil, çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluştu. Hisar Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına Adıyaman Sanko Tekstil Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Özhan, Personel Müdürü Nail Koyuncu, Teksif Sendikası Adıyaman Şubesi Başkanı Yusuf Özkan, işletme şefleri ile çalışanlar katıldı. İftar yemeğinde konuşan Adıyaman Sanko Tekstil Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Özhan, "Her sene olduğu gibi Sanko Holding bünyesindeki çalışanlarına iftar yemeği verdik. Bu gün hep beraber buradayız. Amacımız çalışanlarımızla bir araya gelip birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermektir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Sanko Tekstil de çalışanlar arasında çekilişler yapıldı.

Sanko Tekstil'de 20 yıl üzeri çalışanlarına çekilişsiz birer cumhuriyet altını ve bir takım elbise verildi. Yapılan çekilişlerin ardından Adıyaman Sanko Genel Müdür Yardımcıları Hüseyin Özhan, Personel Müdürü Nail Koyuncu, Sendika Başkanı Yusuf Özkan, çalışanlara çekiliş hediyelerini takdim ettiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sanko Holding Adıyaman Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title