Haberler

Samet'e Turquality'den 5 Yıl Daha Destek

Güncelleme:

SAMET, Turquality kapsamında aldığı destek çerçevesinde yurt dışında "Türk Malı" imajını güçlendiren performansı ile ikinci 5 yıl için de destek almaya devam edecek.

Sürenin ikinci 5 yıl uzatılmasıyla ilgili Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin mektubunda; geride kalan 5 yıl süresince SAMET'in sergilemiş olduğu marka performansı ve "Olimpiyat Takımı" şampiyon adaylığının göz önünde bulundurulduğu ifade edildi.

Geliştirdiği yenilikçi ürünlerini1973'ten bu yana kullanıcılara sunan Türkiye'nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, Turquality kapsamında aldığı destek ile global pazarda yerini sağlamlaştırmayı sürdürüyor. SAMET'in Turquality kapsamında aldığı destek; sergilemiş olduğu marka performansı ve "Olimpiyat Takımı" şampiyon adaylığı göz önünde bulundurularak 5 yıl daha uzatıldı.

Strateji, satış ve sonrası hizmetler, kurumsal yapı, finansal güç, patent sayısı, ihracat payı ve uluslararası ödüller gibi alanlarda gösterdiği başarılı grafik sayesinde almış oldukları desteğin devam etmesinden mutluluk duyduklarını belirten SAMET Yönetim Kurulu Başkanı Saldıray Kızıltan şunları söyledi: "SAMET olarak önceliğimiz yenilikçi çözümler üretmek. Büyüme stratejimiz içerisinde ise ihracat çok büyük öneme sahip. Bu doğrultuda attığımız adımlarda, uluslararası bir marka olmak yolunda Turquality desteğinin büyük faydasını gördük. Turquality'nin global arenada "Türk Malı" imajını belirleyen firmalar açısından çok önemli bir destek olduğuna inanıyoruz. Sergilemiş olduğumuz performans, gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalar ve "Olimpiyat Takımı" şampiyon adaylığımızı göz önünde bulunduran bakanlık destek süresini 5 yıl daha uzattı. Bu destek ile yola devam edeceğimiz için mutluyuz. Turquality'nin katkıları ve inovatif yaklaşımımız ile her başarı bizleri daha da güçlendiriyor ve yeni başarılar için motivasyon niteliğini taşıyor. Özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ederim."

SAMET, Nisan 2014'te Dünya Gazetesi tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları / İhracatı Teşvik Ödülleri'nde de Turquality kapsamındaki çalışmaları nedeniyle "Markalı İhracat" dalında ödül kazanmıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Malı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title