Haberler

Salim Çıplak MHP'nin Selendi İlçe Başkanı Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selendi İlçe 10 olağan kongresi yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selendi İlçe 10 olağan kongresi yapıldı. İki adayın başkanlık için yarıştığı genel kurul sonunda Salim Çıplak 43 delegenin oyunu alarak Selendi İlçe Başkanı oldu. Diğer aday Belediye Eski Başkanlarından Ramazan Gürcan 24 oy alırken 1 oyda geçersiz sayıldı. Belediye Kültür salonunda gerçekleşen kongrenin divan Başkanlığını MHP Eski Milletvekili Hüseyin Akgül yaparken divan katipliğini Mustafa Enöz, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Akşehirlioğlu ile Feridun Akın yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kongre'ye İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Eski Milletvekilleri Mustafa Enöz ve Hüseyin Akgül, Salihli Belediye Başkan yardımcısı İrfan Akarsu, BBP Selendi İlçe Başkanı Süleyman Kanyılmaz, çevre ilçelerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum kuruluşlarının Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Siyasi konuşmaların ardından yapılan oylamaya 75 delegeden 68 delege katıldı. İki adayın yarıştığı seçimde sandıktan çıkan isim 52 yaşındaki 2 çocuk babası Salim Çıplak oldu. Salim Çıplak 43 oy alırken diğer Aday olan 1999-2004 yılları arasında MHP'den Selendi Belediye Başkanlığı yapan Ramazan Gürcan 24 delegenin oyunu alırken 1 oyda geçersiz sayıldı. MHP İlçe Başkanı Seçilen Salim Çıplak seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, bu davanın kurucusu olan Başbuğumuz Alpaslan Türkeş'i rahmetle anıyorum, zaferler inanmadan, savaşmadan ve mücadele etmeden kazanılmaz, Selendi tarihinde ilk defa iki dönem üst üste Belediye Başkanlığını kazanan bu hareketin gönül erleri bundan sonra da üç hilalli bayrağın Selendi de ilelebet dalgalanması için el ele, gönül gönüle çalışacağız sizlerin desteği ile bu görev bize verildi. Ekibimle birlikte yeni zaferlere imza atmak için gecemizi gündüzümüze katarak 2015 yılında yapılacak olan genel seçimleri kazanmak ve partimizin ilçe deki oyunu en yukarılara taşımak olacaktır katılımlarınızdan dolayı tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi. Salim Çıplak Başkanlığında oluşan MHP Selendi İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Mustafa Yılmaz, Güler Dönmez, Dursun Çekin, Metin Karabulut, Yılmaz Tuna, Hatice Türk, Sabri kayabaş, Yasin Kaya, İbrahim Yıldırım, Süleyman Teke, Ramazan Akarsu, Halil Yılmaz, Nurullah Akgün ve Bircan Utangan olurken İl Delegeleri ise Salim Çıplak, Nurullah Savaş, Yasin Topcan, Ferudun Aka, Adem Kanyılmaz, Zülfikar Taşdelen ve Tahsin Yılmaz oldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Halil Yılmaz Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title