Haberler

Ayakkabısını Boyattığı Boyacıyı Ücret Yüzünden Bıçakladı!

Güncelleme:

Adapazarı'nda, ayakkabı boyacılığı yapan 25 yaşındaki Vahdet Saat, ayakkabısını boyadığı müşterisi ile ücret konusunda tartıştı. Kavga büyüyünce müşteri, boyacıyı bıçakladı.

Adapazarı'nda, ayakkabı boyacılığı yapan 25 yaşındaki Vahdet Saat, ayakkabısını boyadığı müşterisi tarafından bıçaklandı.

AYAKKABISINI BOYATTI, İSTENEN ÜCRETİ BEĞENMEDİ

Olay, saat 15.00 sıralarında, Adapazarı Gar Meydanı'nda meydana geldi. Vahdet Saat ayakkabısını boyadığı bir müşteriyle ücret nedeniyle tartıştı. Ayakkabı boyacısı ile müşterisi arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Çevredekiler tarafları kısa sürede ayırdı.

BIÇAK ALIP GELDİ, BOYACIYI BIÇAKLADI

Kavganın ardından olay yerinden ayrılan ismi öğrenilemeyen saldırgan, kısa bir süre sonra elinde bıçakla geri döndü.

Vahdet Saat'i sırtından ve kolundan bıçaklayan saldırgan, daha sonra olay yerinden kaçtı. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan genci görenler 112 Acil'den yardım istedi.

112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Vahdet Saat tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adapazarı Sakarya Cinsellik 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Bbb:

İyi olmuş cezasını bulmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title