Haberler

Sahnelerden İş Adamlığına

Güncelleme:

Erim Düzgün, iki oğluyla birlikte sürdürdüğü iş hayatından vakit buldukça sivil toplum kuruluşlarının yardım gecelerinde sahne ile buluşuyor.

Erim Düzgün, Gemlik'te başlayıp İzmir'de devam eden 45 yıllık sanat yaşamını, şimdilerde Rotary Kulüpler'i başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği yardım amaçlı özel gecelerde sürdürüyor.

Oğulları Berkalp ve Eralp ile birlikte ayakkabıcılık sektöründe Laminasyon işi yapan Erim Düzgün, 80'li yıllarda Bergama Restoran'da daha sonra da Kervansaray ve Maksim gibi dönemin en gözde gazinolarında sahne aldığı günlerin hatıralarını özlemle anıyor. İzmir Fuarı ve gazinoların ünlülerle dolup taştığı dönemlerde Müzeyyen Senar, Muazzez Abacı, Nebahat Çehre, Huysuz Virjin, Tanju Okan, Seda Sayan, Nilüfer gibi pekçok ünlü sanatçıyla birlikte çalıştığını belirten Erim Düzgün, "İzmir'de gazinolar devri bir başka güzeldi. Çalıştığımız gazinolar, sanatçıların halkla buluştuğu seçkin mekanlardı. Bursa'da Yabancı Diller Yüksek Okulu İngilizce Bölümü'nü bitirdim. Bu sayede İngilizce başta olmak üzere birçok dilde şarkı söyleyebilme özelliğimle gazinolarda yemek ve dans müziğinin aranılan solistleri arasındaydım. Çok önemli isimlerle aynı sahneyi paylaştım. 90'lı yılların sonlarında İlhan Saygın kardeşimle ikili olarak Atalay Noyaner müesseselerinde çalışmalarımıza devam ettik. Şu anda ise sadece sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği hayır gecelerinde program yapıyoruz. Aynı zamanda İlhan'ın, 1. Sanayideki hırdavat dükkanında kurduğu küçük stüdyoda dostlarımız için şarkı söylemeyi büyük bir keyifle sürdürüyoruz. Geçmiş günleri özlemle anıyoruz ancak bugün dostlarla bir arada olmanın hazzı da başka" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bergama Gemlik İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title