Haberler

Sabah Gazetesi, Galatasaray'a 4 Soru Sordu

Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun Galatasaray'ın Florya tesislerindeki demir kapıya sıkışarak hayatını kaybetmesinin ardından gazete, kulübe 4 soru sordu.

Galatasaray antrenmanı izlemek için Florya'da bulunan Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun kafası demir kapıya sıkıştı. İlk müdahaleyi yapan Galatasaray doktorları 15 dakika kalp masajı uyguladı. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan Koyuncu, burada hayata gözlerini yumdu.

Sabah Gazetesi, Koyuncu'nun vefatının ardından Galatasaray camiasına 4 soru sordu;

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

1- G.Saray Kulübü yıllardır basın mensuplarına neden özel bir giriş kapısı organize etmedi?

2- Beş tonluk kapıyı açıp kapayan güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübede tesis dışını gösteren kamera var mı? Kapı açmadan irtibatı sağlayan diyafon ya da videofon neden yok?

3- Koyuncu'nun açık kapıdan kafasını uzattığı anda güvenlik görevlisi yanlışlıkla kapıyı kapatan butona mı dokundu?

4- Kaza sonrasında kalbi duran Erkan Koyuncu'yu 15 dakika süren elle kalp masajı sonrasında hayata döndüren takım doktorunun ekipmanları arasında defibrilatör neden yoktu?

SON YOLCULUK BUGÜN

Erkan Koyuncu'ya son görev bugün yapılacak. Koyuncu, Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

PRANDELLİ CENAZE NAMAZINA DA KATILACAK

G.Saray Teknik Direktörü Prandelli ve kaptan Selçuk İnan, talihsiz olayın ardından hastaneye gelerek, Koyuncu'nun durumu hakkında bilgi aldı. Avusturya'daki hazırlık kampında gazetecilerle yediği tanışma yemeğinde Erkan Koyuncu ile sohbet eden İtalyan teknik adamın, "Ramazan'ın son günü oruç tutacağım" sözü sonrasında, Koyuncu kendisine, "Kadir Gecesi tutun beraber iftar yaparız" diye çağrıda bulunmuştu. Prandelli dün akşam idmanında cenazeye de katılacağını açıkladı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sabah Gazetesi Galatasaray Metin Oktay Bakırköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title