Haberler

Rum Oyuncu Türk Takımına Transfer Oldu, Vatan Haini İlan Edildi

Güncelleme:

Kıbrıs'ta ilk kez adanın güneyinden Rum kökenli bir futbolcu, Türk takımına transfer oldu. Fanatik Rumlar 35 yaşındaki Vasilio'yu vatana ihanetle suçladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin yer aldığı Kıbrıs Adası, futbolda önemli bir gelişmeye sahne oldu.

RUM FUTBOLCU TÜRK TAKIMINA TRANSFER OLDU

Ermis Aradip, Omonio Aradip ve Xeledimbo gibi takımların formasını giyen 35 yaşındaki Rum futbolcu Dimitris Vasiliou, Türk ekibi Değirmenlik'e transfer oldu. Bu transferle, ilk kez Rum kökenli bir oyuncunun Ada'nın güneyinden, Türk tarafına transfer olduğu bildirildi.

VATAN HAİNİ İLAN EDİLDİ

Ancak bu gelişme özellikler fanatik Rumları çok kızdırdı. Transferi yorumlayan Rum basını ve internet sitelerindeki haberlere yorum yapan okuyucular deneyimli futbolcuya adeta ateş püskürdü, kendisini vatan hainliğiyle suçladı. Türk tarafı ise transferi sevinçle karşıladı. Kıbrıs'ta yeni futbol sezonu bugün başlayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kıbrıs Rum Kesimi Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Hadi Baska kapiya:

Spor üzerinden Dostluk kurulmus.

8
1
yanıtYanıtla
dünkü mesele:

hee. . kapitalizmin olduğu yerde durmak barış demektir. dostlukmuş. mal

yanıt0
yanıt0
TC 60 TÜRK:

OKU TÜRKİYE''MİN TAKIMLARI OKU.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title