Haberler

RTÜK'ten Seda Sayan'a Bir Ağır Ceza Daha

Güncelleme:

Programını terk eden Niran Ünsal'ın arkasından "Senin de var açık kliplerin, dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi" sözleri Seda Sayan'a yeni ceza getirdi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Show TV'ye, Seda Sayan programında yayını terk eden Niran Ünsal'ın arkasından konuştuğu için, 174 bin lira ceza kesti. RTÜK, iki eşini öldüren Sefa Çalınak'ı ekrana çıkardığı için Seda Sayan'a Ağustos ayında verdiği cezanın ardından şimdi de de programı terk eden Niran Ünsal'ın arkadasından konuşma cezası kesti.

"KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ İFADELER KULLANILAMAZ"

Niran Ünsal'ın şikayet başvurusunu değerlendiren RTÜK, 30 Ekim 2014 tarihli toplantısında kanunun "Kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez.." hükmünün ihlali nedeniyle Show TV'ye oybirliğiyle ceza kararı aldı.

ÖNCE YAYINI TERK ETTİ, SONRA ŞİKAYET ETTİ!

Niran Ünsal, son zamanlarda toplumsal ahlak kurallarını zorlayıcı ve çocuklara kötü örnek olacak şekilde üretilmiş olduğunu düşündüğü müzik kliplerine karşı bir kampanya başlattığını belirterek 2 Ekim 2010 tarihinde canlı yayınlanan Seda Sayan Programına katılmıştı. Ancak daha sonra yayını Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Davranış Bilimleri ve Nöro Pazarlama Uzmanı Öğretim Görevlisi Sefer Darıcı Arıcı ile birlikte terk etmişlerdi.

SEDA'NIN SÖZLERİ CEZAYI GETİRDİ

Bunun üzerine Seda Sayan yayına devam etmiş ve Niran Ünsal'a "...senin de var açık kliplerin be kardeşim, dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi" demişti. Ünsal'ın şikayetini değerlendiren RTÜK, 30 Ekim 2010 tarihli kararında Sayan'ın bu sözlerinin tek taraflı ve Niran Ünsal'ı rencide edici ve bir insana başkalarının gösterdiği saygının dayandığı kişisel değerin, gururun ve şerefin onların yokluklarında ve tek taraflı bir kamuoyu oluşturmak amacıyla kolayca zedelenmesi sonucunu doğurabilecek nitelikte olduğu kanaatine vardı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Niran Ünsal Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var?
500

Yorumlar (34)

ahmet:

Seda sayanın ne anlatmak istediğini seyirciler çokmu anlamışta alkışlıyolar. cahiller

22
0
yanıtYanıtla
......:

Niran Ünsal şikayetinde haklı.

15
2
yanıtYanıtla
efe:

seda sende artik jubileni yap anam beee

16
0
yanıtYanıtla
gayserili hacer:

seda sayana kumpas kuranlar çoğaldı. chp milletvekili nazlıaka, o bu şu herkes düşman oldu . kötü kokular geliyor. bitirtmeyiz sedayı

2
14
yanıtYanıtla
müge:

kafayı yemiş kadın artık bişey demiyorum izlemek istemiyoruz seni seda sayan bayatladın

13
1
yanıtYanıtla
BuğraMobil-ANDROID:

Ohh iyi olmuş seda sayana, tokat gibi gelmiştir oba, Niran Ünsan sonuna kadar haklı, kadın zamanın da açık klip çekmiştir ama artık, çekmiyor ve karşı çıkıyor, insanların fikirleri değişebilir,, Seda Sayan ın işine gelmeyince hemen kadına saldırdı ancak herkes tarafından iyi eleştiri aldı.. Kendi çocuğu da var ama para çok tatlı gelmiş belli ki

12
0
yanıtYanıtla
yazarmobilWeb@haberler.com:

editorrrrrrr...... yasadigimiz yil 2014, olay yili 2014. tarihlere dikkaaaattttt..... duzgun yapin isinizi be kardesim....

11
1
yanıtYanıtla
AYNUR:

Niran unsal youtubede bu konuyu sedayla konustu o gun niranin ustundedi dekolte acikti memeleri gozukuyordu yani madem acik sacik sevmiyorsun once kendini bir temizle kendisi acik giyiniyor baskalarini elestiriyor internete bakin onun acik sacik kiyafetlerine bakin dolayisiyla seda hakli ve dobra bir kadin once kendine bak dedi aferin sedaya

3
8
yanıtYanıtla
haticemobilWeb@haberler.com:

Niran Unsala laf soyleyene bak..

10
0
yanıtYanıtla
tgb:

ayıp ya bi program yapmışsın insan konuklarını güzel ağırlar öyle ağzına geleni söylemez insan biraz destek veri yanınıda olur haklısın arkadaşım der.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title