Haberler

RTÜK'ten İki Eşini Öldüren Adamı Ekrana Çıkaran Karlı'ya Ceza

Güncelleme:

İki eşini öldüren adamı ekrana çıkaran Songül Karlı'ya RTÜK cezayı keserken yine aynı kişiyi ekrana çıkaran Seda Sayan ile ilgili görüşme ise haftaya kaldı.

Radyo Televizyon Üst Kurulu; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın iki eşini öldürmüş bir kişinin konuk edilmesi nedeniyle şikayet ettiği Seda Sayan ve Songül karlı'nın programıyla ilgili kararı gündeme aldı.

Songül Karlı'nın programının yayınlandığı televizyona kadına yönelik baskının özendirilmesi nedeniyle ceza kesilmesine rağmen Seda Sayan'ın programıyla ilgili karar haftaya kaldı.

BAKANLIK TWİTTER'DAN ŞİKAYET ETTİ

Seda Sayan'ın programına iki eşini öldürmüş birini çıkarması büyük bir tartışma yaratmıştı. Bunun üzerine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, "Seda Sayan Show" programını RTÜK'e Twitter hesabı üzerinden şikayet etmişti.

OYBİRLİĞİ İLE CEZA KESİLDİ

RTÜK, Songül Karlı'nın programına kadına yönelik baskıları özendirdiği için ceza kesti. Ceza kararı oybirliği ile alındı.

SAYAN HAFTAYA KALDI

Ancak Seda Sayan'ın programı konusunda RTÜK Başkanı Davut Dursun'un tutumu nedeniyle bugünkü toplantıda bir karar oluşturulamadı. Sayan'ın programıyla ilgili karar böylece önümüzdeki hafta yapılacak toplantıya kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu Songül Karlı Seda Sayan Twitter Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

MÜGE UYSAL:

katilleri serbest bırakan adalet varsa. Katilleri ekrana çıkaranları suçlamayalım. . .

61
2
yanıtYanıtla
MadMan:

Eskiden huzur varmış. . Televizyon yokken sadece TRT radyosu varken. . . Düzgün Türkçe, seviyeli insanlar, seviyeli programlar ve seviyeli yapımcılar. . Bunlar ve bunun gibi programlar yüzünden toplum ar, namus, haya kavramını yitirdi. . Ahlak erozyonu yaşıyoruz. . . Yeter artık yeter. . İzlemeyin efendim demekle olmuyor, çünkü bunu idrak edecek haya seviyesine sahip değil artık bu millet. . RTÜK işini yapacaksan iyi yap yayına girmeden denetle bu programları!!!!. .

55
1
yanıtYanıtla
secret:

gerçekleri görmek yerine, , , tek kanallı tv ler zamanını tercih etmeniz düşündürücü. .

yanıt0
yanıt0
MadMan:

Sevgili Secret yazımı dikkatli okusaydın tek kanallı Tv den değil TV siz zamanlardan radyolu günlerden bahsediyorum. . Bakın siz daha gördüğünüz yazıyı okuyamıyorsunuz, gerçekleri görmekten bahsediyorsunuz. . . Bu daha düşündürücü değil mi?

yanıt0
yanıt0
burcu:

bunlar aynı ana kız gibi ikisinide sevmiyorum inş öyle ceza keserlerki kanallara bidaha hiç bi kanal ne sedayı nede kızı songülü ekrana çıkartır

32
0
yanıtYanıtla
hayrullah yilmaz:

cezanin ne oldugunu ogrenseydik daha iyi olmaz miydi

32
0
yanıtYanıtla
derin:

songülde seda sayanın yolundan gidiyo :))

25
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

temizleyin bunları ekrandan seda songül esra ne bunlar ne gibi bir kalite nede bir bilgi insanlara yol gösterme hiçbirşey yok her tarafınız açın bacım bacım derder paraları alın pislik insanlar

20
1
yanıtYanıtla
ela:

Seda''nın arkası daha güçlü demekki

16
0
yanıtYanıtla
TUĞÇEEE:

sanki dünyayı kurtaran adamı konuk etmişler o kadar önemli. . . benim anlamadığım bu adam neden ortada geziyor. vay anasını. songülüde hiç sevmiyorum ıyy. .

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title