Haberler

RTÜK'ten Acun Ilıcalı'ya 600 Bin Lira Ceza

Güncelleme:

RTÜK, yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği, Star TV’de yayınlanan “O Ses Çocuklar” yarışması nedeniyle kanala 600 bin lira ceza verdi. Üst Kurul, cezaya gerekçe olarak “çocukların zihinsel ve ahlaki gelişimlerinin olumsuz etkilenmesi”ni gösterdi.

"GEÇİCİ ŞÖHRET RUH SAĞLIKLARINI BOZABİLİR"

Programla ilgili rapor hazırlanan uzman raporunda şu sözlere yer verildi: "Jüride bulunan üç ünlü şarkıcının karşısında seyirlik bir ürün ortaya çıkaran, hemen hepsi oyun çağındaki çocuklar, tatil döneminde dinlenmek yerine ailelerinden, arkadaşlarından ayrı yaş ve psikolojilerine uzak bir atmosfer içinde hafta sonu yapılacak eleme için hazırlanmaktadırlar. Aileleri tarafından desteklenerek yarışmaya getirilen çocukların fazla emek harcamadan alkış ve övgülerle geçici şöhret sahibi olduklarında tüm dengeleri bozulabilir ve ilerleyen zamanlarda bu şöhreti kaybetmeleri halinde çeşitli sorunlar yaşama riski oluşabilir."

"KAYBEDENLER ÜZÜLÜYOR"

Çocukların okul çağında olduklarının hatırlatıldığı raporda, "Çocuklar sadece sesleriyle değil, sahne hâkimiyeti ve sergiledikleri şovlarla kendilerini ifade etmeye çalışmakta, elemeyi kazananlar sevinmek, kaybedenler ise üzgün bir şekilde dışarıda bekleyen ailelerinin yanına dönmektedir." denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Acun Ilıcalı Türkiye Star Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (60)

AYŞENUR21:

evet ahlaksız bir program nedir bu çocuklarınızı şöhret yapma çabanız anlamadım...biz bizi gülüp eğlendircek diskoda barda orda burda sesiyle şarkı sölicek bir nesil istemiyoruz....çocuklarnızı şöhrete alıştırdığınız için bakın ne durumdayız...müslüman bir ülkeyiz biz müslüman...kuranda dahi geçmiyor mu çalgılı müzik haramdır diye,bu çalgı kadın sesiyle birleşince siz düşünün artık...ölümü neden bu kadar yok sayıyosunuz...biz vatana millete hayırlı ewlatlar yetiştirilmesini talep ediyoruz...çocuklarınıza illa güzel seslerinden dolayı birşey okutmak istiyosanız kuranı kerim okutun...rabbimin verdiği sesi rabbimin yolunda harcayın...

52
5
yanıtYanıtla
Özlem:

O zaman YGS, LYS, SBS, OKS, KPSS tüm yarışa sokulduğumuz sınavlar kalkmalı. Bizimde psikolojimiz bozuluyor malum intihar edenlerimiz bile var...

40
7
yanıtYanıtla
MEDYA ÇÖPLÜĞÜ:

BU ADAM VE TÜM PROGRAMLARI TÜRKİYEDEN DERHAL KALDIRILMALI

37
10
yanıtYanıtla
KOMEDİ D:

600 bin tl eminim acuna çok dokunmuştur :D

41
6
yanıtYanıtla
acunnlisterya_42@hotmail.com:

Yarısını sen öde bari koçum.

yanıt0
yanıt0
serap:

çocukları bukadar düşünüyorsanız tacize uyrayan çocuklar dövülen çocuklar çocuk işçiler çocuk dilenciler çocuk gelinler çocuk anneler oooo saysay bitmez onlar ne olacak onlar içinde bi karar varmı ne olacak peki bu çocuklar

44
0
yanıtYanıtla
MELEK:

nihayet fark edildi çocuklar çocuklukdan çıktı bu ne dengesizlik aile bunlara nasıl izin veriyor anlamış değilim bu yetenek değil böyle bir yetenek yok ALLAH vergisi bırakın çocuk kalsınlar öyle büyüsünler ne saygı ne edep kalıyor sevmeyi bile bilmiyorlar şimdiden düşmanlaşıyor çocuklar ben kazancam kazanmasın bu nedir ya insan bakınca sinirleri bozuluyor ne kadar meraklıyız başkalarını taklit etmeye günah o çocuklara yazık ALLAH ISLAH ETSİN

34
4
yanıtYanıtla
saffet:

mantıklı bir ceza.

33
4
yanıtYanıtla
erisilmez_06:

ilk defa rtük haklı.

29
5
yanıtYanıtla
gerçekci:

madem çok biliyorsunuz rtük hazretleri programı iptal edin. tabi gücünüz yeterse. bu ne saçma bir karar madem çocuklara zararlı olduğunu düşünüyorsun iptal et.

32
2
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title