Haberler

    Royal Plus'ta Kredi Destek Kampanyası

    Ankara'da inşa edilen Royal Plus Konutları kredi destek kampanyalı satışlarına başladı. Uran Holding'e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara'nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent'te Ocak 2013 de inşaatına başlanılan Royal Plus Konutları'ndan daire sahibi olmak için kredinize destek kampanyasından faydalanabilirsiniz. Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gören kredinize destek kampanyasından konut alan müşterilerin yıl sonuna kadar kredi taksitlerini Uransan A.Ş ödemeyi taahhüt etmektedir. 7 ay süresince aylık 2500 TL'den toplam 17.500 TL.ye varan kredi taksitlerinizi 30.12.2014 tarihine kadar Royal Plus ödüyor. Kullanılacak kredi miktarına göre faiz oranları değişmektedir. Anlaşmalı bankalarımızla 150.000 TL için % 0,61 faizle x 60 ay,% 0, 81 faizle x 120 ay kredi kullanmanızı sağlıyoruz. Kampanya avantajları 30 Nisan 2014 tarihine kadar yapılacak satışlar için geçerlidir.

    Royal Plus sosyal donatıları, kampanya ve iletişim bilgileri!

    Urankent'in 1.Etap Konutları, Prestij Konutları, Elit Konutları ve Mirage Bahçe Konutları'ndan sonraki 5. Etap projesi olan Royal Plus Konutları, toplam 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1,

    3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere 5 farklı tipte ve toplamda 12 farklı metrekarede 192 daire bulunuyor.

    DAİRELERİN YÜZDE 75'i SATILDI

    Müşterilerini daire sahibi yaparken kazandırmayı da hedefleyen Uransan, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle yatırımcısına

    da kazandırıyor. Bir projenin başlangıç ile bitiş döneminin arasındaki 1,5-2 yıllık sürede, daire teslim dahi edilmeden yüzde 20-25 oranında bir kazanç elde edilmiş oluyor. 237 bin lira ile 901 bin lira aralığında fiyatlarla satışa sunulan Royal Plus Konutları'nda hemen tapu teslim edilebildiği için, bankalardan çok özel faiz oranları ile kredi kullanmak da mümkün. Satışa sunulduğu ilk günden bu yana yoğun talep gören Royal Plus Konutları'nın yüzde 75 'i şimdiden satıldı.

    DOĞALGAZ, SU VE ELEKTRİKTEN TASARRUF İMKANI

    Çevreci bir proje oluşuyla öne çıkan Royal Plus Konutları'nın arsa alanının yüzde 53'ü peyzaja ayrıldı. Royal Plus ismindeki 'plus' ibaresini, proje genelinde planlanmış olan enerji verimliliği ile ilgili bazıuygulama ve yatırımlardan alıyor. Toplam 192 konuttan oluşan Royal Plus Konutları'nda sıcak su ihtiyacının 4'te 1'i güneş kolektörleri ile sağlanırken, lavabolardanalınan atık su temizlendikten sonra rezervuarlarda kullanılacak. Royal Plus Konutları'nda toplanan yağmur suları, belli fi ltrelemelerden geçirildikten sonra bahçe sulamasında kullanılacak. Projedeki ısı pay ölçer sistemi ile her daire ısındığı kadar ödeyecek.Böylece konut sahipleri, doğalgaz, elektrik ve sudan ciddi tasarruf sağlamış olacak.

    SOSYAL ALANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

    Royal Plus Konutları, enerji verimliliğinin yanı sıra yepyeni sosyal alanlar ile de dikkat çekiyor. Royal Plus daire

    sakinleri, her blok çatısında yer alan ve ortak kullanıma hizmet edecek çok amaçlı salonlar ile komşuları ve misafirleriyle farklı mekanlarda da bir araya gelip günün stresini atabilecek, yazın üstü açılabilen kışın ise kapanan yüzme havuzu sayesinde yaz ve kış 12 ay kesintisiz yüzme imkanı bulabilecekler. Yalnızca siteye özel fi tness center, bay-bayan sauna, hamam ve buhar odaları sayesinde kendi spor salonlarına üye olmuş olacaklar. Basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, mini golf sahası, çocuk oyun alanları ve parkları ile gençler, genç kalanlar ve çocuklar kendi bahçelerinde spor yapma imkanına kavuşacaklar. Proje ayrıca merkezi ısıtma, sıcak su sistemi, her blokta 3 adet kapalı otopark bağlantılı asansör, her dairede görüntülü interkom sistemi, güvenlik ve daireler arasında sesli bağlantı, her katta ve kapalı otoparkta yangın sensörleri ve uyarıcıları, her blokta yangın kaçış merdivenleri, her daire için 5 metrekareden 16.80 metrekareye kadar depo hakkı, ortak mahalleriçin jeneratör gibi özellik ve donanımlara da sahip

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Yenimahalle Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title