Haberler

Ronaldo, Çocuklar İçin Formasını Gönderdi

Güncelleme:

Real Madrid'in yıldız ismi Ronaldo,Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı'nın düzenlediği yardım gecesine formasını yollayarak büyük jest yaptı.

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği yardım gecesine formasını yollayarak büyük jest yaptı. Ronaldo’nun forması 15 bin TL’den alıcı buldu.

3 FENERLİ HAZIR BULUNDU

Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı’nın (ÇAGEV)önceki akşam Four Seasons Otel’de gerçekleştirdiği davete futbolcular ve şarkıcılar destek verdi. Vakıf Başkanı Elif Erol’un ev sahipliğindeki gecede Fenerbahçeli Webo, Meireles ve Caner Erkin hazır bulundu.

FORMALAR 14 BİN TL'YE SATILDI

Futbolcuların vakfa bağışladığı formalar açık artırmayla satışa sunuldu.Webo’nun imzaladığı forma 10 bin TL’ye alıcı bulurken, Caner Erkin’in forması 14 bin TL’ye, Meireles’in forması da 14 bin TL’ye satıldı.

RONALDO FORMASINI GÖNDERDİ

Gecenin sürprizi ise dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, Meireles aracılığıyla gönderdiği yeni sezon imzalı formasının 15 bin TL’ye alıcı bulması oldu. Fut­bol­cu­lar for­ma­la­rıy­la sah­ne­ye çı­ka­rak fi­yat­la­rı yük­selt­me­ye  ça­lış­tı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Raul Meireles Caner Erkin Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

sokmacis_can.nato@Hotmail.com:

bende gecedeydm 5000000 bin dolar bags yaptm

5
31
yanıtYanıtla
sokmacis_can.nato@Hotmail.com:

arkadaslar bana yatdm edin

2
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title