Haberler

    Rıdvan Dilmen: Wenger'in Hali Play-off'un Özetidir

    Sabah Gazetesi yazarı Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Arsenal'e konuk olduğu maçta rakip teknik direktörü Arsene Wenger'in tedirgin tavrına dikkat çekti.

    İşte Dilmen'in maç yorumu...

    "Portekizli hakem maçı bitiriyor, yıllardır sakinliği ile bildiğimiz, en kritik maçlarda bile sakinliğini koruyan Arsene Wenger; dişlerini sıkıp, coşku içinde elini kolunu kaldırıp yaşadığı mutluluğu gözler önüne seriyor. Yani derin bir "Ohhh" çekiyor... İşte bu, Arsene Wenger'in bu hali, play-off'un özeti... Wenger, kuralar çekildiğinde, rahatlıktan "Ohhh" demişti, dün akşam 90+4'te bitiş düdüğünün ardından stresin yerini rahatlığa bırakmasıyla "Ohhh" dedi. Arsenal'in en büyük özelliği; hızlı oynama isteği. Hatta İngiltere'de uzun topu bundan 25 yıl önce yere indiren ve hızla rakip kaleye giden ilk takım benim hatırladığım. Yıllardır da aynı hoca ile çalıştıkları için tarzlarını hiç değiştirmiyorlar. Hızlı, çevik bir takım yaratıyor Arsene Wenger. Türkiye'de belki de Avrupa'da Arsenal'e, Beşiktaş kadar hiçbir takım ters gelemez. Arsenal'in elindeki silah, çok az takımda var. O az takımlardan birisi de Beşiktaş. Siyah-beyazlılar hızlı oynayan, hızlı oynamaya çalışan bir takım. Set oynamayı bilmeyen bir takım. Bu mücadele için tam anlamıyla Rus ruleti demek mümkün. Biraz iki takım arasında oyuncu kalitesi olarak fark var ama oyun olarak, felsefe olarak bildiğin Rus ruleti. Gideyim, üç pas yapayımdan anlamayan iki takım. Arsenal-Beşiktaş maçlarında iki takım oyuncuları diğer karşılaşmalara göre daha fazla yoruldular. 2-3 günde toparlamaları zor olur. Premier Lig'in önemli, hızlı oynayan takımlarından Arsenal'e karşı aynı tempoda oynamayı bizim ligimizdeki takımlar içinde Beşiktaş'tan başkası yapamazdı. Arsenal'i eleyebilir miydi Beşiktaş, eleyebilirdi. Bireysel performansa baktığımızda, iki maçta da iyi oynamaya çalıştı oyuncular. Turu geçse gruplara kalsa sürpriz olur muydu? Hayır... Üst üste bunları koyduğumuz zaman Beşiktaş, benim gönlümde görevini fazlasıyla yaptı. Avrupa Ligi'nde temposunu korursa çok başarılı olacağına inanıyorum. Hakeme gelince; İyi bir yönetim gösterse de Beşiktaş'ın penaltısını vermedi."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Rıdvan Dilmen Arsene Wenger Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title