Haberler

Rıdvan Dilmen: Prandelli, Taraftarla Alay Etti

Güncelleme:

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Prandelli'nin Furkan-Hamit değişikliğiyle sarı-kırmızılı taraftarlarla alay ettiğini söyledi.

Galatasaray, Anderlecht'e 2-0 yenilerek Avrupa'ya veda ederken Rıdvan Dilmen, Prandelli'yi sert sözlerle eleştirdi.

"TARAFTARLARLA ALAY ETTİ"

% 100 Futbol'da Anderlecht- Galatasaray maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, son günlerin çok konuşulan ismi Prandelli'ye yüklendi. Furkan-Hamit değişikliğinin altını çizen Dilmen, Prandelli'nin bu kararla taraftar ile alay ettiği söyledi.

"PARAMI VERİN DE GİDEYİM MODUNDA"

Prandelli'nin Galatasaray'ı mutlu etmediğini söyleyen Dilmen, "Prandelli ile Galatasaray'ın kimyası tutmadı. Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamalardan sonra ise G.Saray yönetimi ile Prandelli'nin iletişimi bitmiştir. Prandelli paramı verin de gideyim modunda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

GEZGİN152:

paramdelli ve pırak, bu işi pırakın artık.

14
4
yanıtYanıtla
halilMobil-ANDROID:

cimboma yazık oluyor

13
2
yanıtYanıtla
anti55:

ünal efendi bi ara çilek toplamaya çıkmıştı en son gördüğümde halen bi çilek yiyemedik.

15
0
yanıtYanıtla
ahmet yalarMobil-ANDROID:

arabaci ridvan cok canini acitti galiba

1
10
yanıtYanıtla
dikmenMobil-ANDROID:

ridvan dogru soyluyor kendini kovdurup tazminatini alma pesinde bu adam.

11
0
yanıtYanıtla
a.sMobil-ANDROID:

mustafa denizli takimi toparlar ötesi facia olur

3
7
yanıtYanıtla
ErtuMobil-IOS:

İyi alıştı herkes hocanın istifa etmesine.. Verin adamın tazminatını, gitsin...

9
1
yanıtYanıtla
yasarmobilWeb@haberler.com:

Bu adamin parasini ver ki bir gun sana lazim olur yani unal efendi. sende para cok dokunmaz yani. Aldiklarina ve verdigin zararlara sayarsin bari insan icine cikacak yuzun olsun bir gun turkiyeye donersen yani bari adam birakti kacti ama en azindan hesabi kapatti desinler hadi bakalim icraat bekliyoruz

10
0
yanıtYanıtla
b.bedevi:

yorumcuyum diye geçiniyor birde rıdo. . . adam tamam başarısız ama yedek kulubesinin yetersiz olduğunu göstermek istemiş de olabilir. yedek kulubesine bir bakın bjk ile kıyaslayın varmı sağlam bi kadro gs de. ben güvenemiyorum melo olmayınca yektaya. defansta veysele koraya ileride pandeve hiç ama hiç güvenmiyorum. . . bunlarıda görmek lazım. . .

2
5
yanıtYanıtla
yasarmobilWeb@haberler.com:

Unal aysal efendi prandelliyi sen getirdin bir zahmet Adamin parasini verde gonder artik.nedir bu rezalet ya insan utanir biraz.ITALYAN SEVDALISI SENI TAKIMI NE HALE GETIRDIN ESERINLE OGUNEBILIRSIN yazik sana. bari prandelli ye verdigin sozu tut adamin odemesini yap ve gonder

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title